Var på romantisk ferie med kjæresten: Plutselig hørte hun «frekke lyder» fra rommet ved siden av

27/09/2023 14:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Samantha hadde reist på en romantisk ferie på et hotell i Praha med kjæresten – og det viste seg at de ikke var alene om dette.

Et par på en romantisk ferie i Praha fikk mer enn de betalte for da de plutselig hørte et annet par gå på det i naborommet – og mange har gitt uttrykk for at de ble overrasket over at de også kunne høre mannen.

Samantha Martina Dewhurst har sjekket inn på et hotell i Praha med kjæresten sin da de ønsket å dra på en romantisk ferie.

Hun fikk imidlertid litt av et sjokk da hun fant ut at de ikke var alene om dette. På et tidspunkt kunne hun høre et annet par stønne gjennom veggen, som hun bestemte seg for å spille inn og dele på det sosiale mediet TikTok.

I klippet, som har fått mer enn 500.000 likes på sosiale medier, kan du se og høre Samantha le, mens det svært høylytte paret kan høres stønne i bakgrunnen, skriver Mirror.

«POV: Når du innser at du ikke er den eneste som bestiller en romantisk ferie til Praha,» skrev hun under bildeteksten til videoen.

I kommentarfeltet har flere gitt uttrykk for at de fant klippet hysterisk, noe som selvfølgelig også har fått flere til å gjøre narr av situasjonen.

"Ok, livet mitt er så urettferdig noen ganger," skrev en seer som en kommentar.

«At du bare står ved siden av veggen og lytter», sa en annen. Det var imidlertid også mange som ga uttrykk for at de ble overrasket over å høre at mannen også stønnet, noe som tilsynelatende ikke er fullt så utbredt.

"Lager han lyd? Jeg vil ha det de har," skrev en bruker.

«Endelig en mann som faktisk høres glad ut for å være der», skrev en annen.

"Det er normalt for en fyr å lage lyder. Hvorfor er alle så overrasket?" sa en bruker som ikke helt forsto de mange kommentarene.

«Det at han lager lyder tenner meg», skrev en kvinne som tilsynelatende foretrekker menn som ikke har problemer med å lage lyder i senga.