Venninner skinner i ballkjoler: Men det er den skjulte detaljen i bildet som får internett til å le

11/10/2023 06:00

Sofie

Underholdning
Foto: @eleanorclrke/Twitter/X
Foto: @eleanorclrke/Twitter/X
La du merke til den bisarre detaljen?

Gallakveld – den ene kvelden da elevene kan bytte bøkene sine mot ballkjoler og slips.

Men la oss være ærlige, noen ganger krever en vellykket skoleballkveld litt kreativitet, spesielt når det kommer til alkohol.

Møt Eleanor, en ung og oppfinnsom student som tok internett med storm med sin utspekulerte plan.

Hun og vennene hennes ønsket å bringe litt ekstra moro til kvelden deres, så de bestemte seg for å smugle alkohol inn på skolen. Men Eleanor, å Eleanor, hun gjorde det med stil!

Foto: @eleanorclrke/Twitter/X

I stedet for å skjule en flaske eller boks som ville vekke mistanke, brukte hun en gigantisk lommelerke som sin «clutchbag». Den skinnende metallstrukturen så ut som en vanlig ballsekk.

Hun bar den i hånden som om det var en selvfølge. Smart, ikke sant? Nå sier vi ikke at du skal gjøre det samme, men vi må beundre Eleanors oppfinnsomhet og mot.

Det som er enda mer imponerende er at ingen ville ha oppdaget planen hennes hvis hun ikke hadde delt den på Internett selv.

Så om det virkelig var alkohol i den store lommelerken forblir et mysterium. Men én ting er sikkert – Eleanor var stolt over å ha jukset systemet og skapt en uforglemmelig gallaaften.

Så husk, mens vi elsker en god historie om oppfinnsomhet, er det fortsatt best å følge loven og skolens regler. Men vi kan ikke la være å smile av Eleanors lerkeeventyr.