Verdensstjerne deler nakenbilde: Overlater ingenting til fantasien

29/08/2023 17:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kendall Jenners kjæreste, Bad Bunny, har delt et nakenbilde på Instagram.

Det er ikke lenger en sjeldenhet når kjendiser deler rasende bilder på sosiale medier. Heidi Klum, Britney Spears og Kim Kardashian er bare noen få eksempler på de som tilsynelatende har gjort det til en vane å vise frem kroppen på Instagram.

Men nå er det en annen berømt personlighet som slutter seg til denne listen, og det er ingen ringere enn den Puerto Rico rapperen Bad Bunny, hvis virkelige navn er Benito Antonio Martinez Ocasio. Det skriver Dagbladet.

I går delte den 29 år gamle rapperen et bilde på sin Instagram-historie, som raskt ble et samtaleemne på tvers av media og blant fans.

Det oppsiktsvekkende bildet overlot lite til fantasien, da det tydelig viste frem sider ved Bad Bunnys kropp som vanligvis holdes private. På X, tidligere kjent som Twitter, har fans uttrykt sin overraskelse og begeistring.

«Er det bare meg, eller prøver jeg altfor hardt å justere lysstyrken på bildet for å se mer?», skriver en bruker.

Bildet, som opprinnelig var mørkere, ble tydeligvis redigert for å få frem flere detaljer.

"Så han deler sine egne nakenbilder? Jeg klager definitivt ikke!" sa en annen, mens en tredje skrev: "Jeg hadde ikke forventet å våkne fra en lur på sofaen til dette bildet."

Du kan se bildet som får alle til å bli gale nedenfor.

Foto: Instagram

Ifølge ryktene er Bad Bunny i et forhold med supermodellen Kendall Jenner, som er spesielt kjent fra det amerikanske TV-programmet «Keeping Up With The Kardashians».

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.