Videoen du ikke må gå glipp av: Se her hva som skjer når eselet får tak i en pipeleke

15/10/2023 19:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Videoen har fått hele internett til å le.

I en verden ofte preget av alvorlige og triste nyheter, er det forfriskende å oppleve de hjertevarmende øyeblikkene nå og da. En nylig viral hit på sosiale medier viser oss akkurat det.

Videoen viser et lekent esel som har en spesiell forkjærlighet for en leke med lyd. Videoen kan du se nederst i artikkelen.

Det er Debbie Schluterman, som er den stolte eieren av det sjarmerende eselet, som har delt det morsomme videoklippet som nå har tatt internett med storm.

I begynnelsen av videoen vandrer nysgjerrig rundt på gården. Plutselig oppdager den en gummileke, og reaksjonen er intet mindre enn hjertevarmende.

Eselet løper mot leken med umiskjennelig entusiasme. Den tar deretter leken i munnen og begynner umiddelbart å klemme den, og lager de karakteristiske pipelydene som de fleste hundeeiere kjenner til.

Det er tydelig at eselet elsker hvert øyeblikk med sin knirkende venn mens han gjentatte ganger klemmer og slipper leken.

Videoen har fanget hjertene til tusenvis av seere og har blitt en internettfavoritt på grunn av sin uimotståelige sjarm. Dette vakre øyeblikket minner oss om hvor viktig det er å omfavne gleden i de små tingene i livet.

Videoen kan sees her: