Videoen har gått viralt: Flybesetning fanget i "trøbbel" nær rullebanen

10/11/2023 19:00

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
I skrivende stund er videoen overalt på den populære plattformen TikTok.

I den australske sommervarmen har to Rex Airlines-ansatte funnet en unik måte å nyte ferien på.

Det viser en video som nå har gått viralt med over 1,3 millioner visninger på TikTok. Videoen viser de to ansatte som griller burgere og pølser på en elektrisk grill i skyggen under en bygning like ved rullebanen.

Med et improvisert oppsett som inkluderer en kontorstol og sammenleggbart bord, ser det ut som de har alt som trengs for en ekte BBQ – burger, brød, smør og ketchup.

Videoen ble lastet opp av en nysgjerrig passasjer ved navn Kirra Colquhoun, som filmet videoen til tonene av Frankie Davidsons "The Aussie Barbeque Song", akkompagnert av bildeteksten "Hvorfor er flyet forsinket?", selv om news.com.au ikke legger skjul på at det ikke var noe som tydet på at de ansatte forårsaket noen forsinkelse.

Men selv om det ikke akkurat er noe du blir kjent med hver dag, er det faktisk ikke så uvanlig som du kanskje tror.

En tidligere ansatt deler følgende i kommentarsporet: "Vi gjorde dette hele tiden! Det var det beste," mens en annen la til: "Dette er den mest australske tingen noensinne, og jeg er helt for det".

En hyppig mann fra Rex-flyselskapet berømmer flyselskapet for å være det vennligste på innenlandsruter og for å ha de rimeligste prisene, og legger til at han aldri har opplevd noen forsinkelser, så personalet fortjener grillen.

En talsperson for Rex Airlines erkjenner videoens humoristiske hensikt og påpeker at handlingsselskapet som de ansatte jobber for har blitt rådet til å finne et mer passende sted for slike arrangementer for å unngå misforståelser.

Den påpeker også at de ansatte hadde en planlagt pause og ingen fly ble berørt, noe som var informasjon den originale videoen ikke formidlet.

Du kan se videoen av de to flyselskapets ansatte nedenfor:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.