Will Smith bryter stillheten om Chris Rock-kampen i kjølvannet av ny film

29/11/2022 15:42

Sofie

Underholdning
Foto: Arkiv
Foto: Arkiv
Nå bryter Will Smith stillheten.

Det har ikke gått utenom noens nese hva som skjedde på Oscar-utdelingen mellom de to populære stjernene.

Men du ville ha glemt at Hollywood-skuespilleren skapte globale overskrifter da han stormet opp på scenen under den berømte seremonien for drøyt åtte måneder siden.

Her slo han komikeren Chris Rock etter at han spøkte med Will Smiths kone. I kjølvannet av dette slaget ble han utestengt fra Oscar-utdelingen i 10 år.

Videre understreket han svart på hvitt dagen etter at vold ikke har noen plass:

«Vold i alle dens former er giftig og ødeleggende. Min oppførsel på Oscar-utdelingen i går kveld var uakseptabel og utilgivelig».

Det avslører det britiske mediet The Mirror.

Og nå har den populære skuespilleren ladet opp batteriene og startet friskt. Her har han åpnet opp om sine bekymringer for hvordan hendelsen vil påvirke hans fremtidige arbeid.

Filmen, som går under navnet Emancipation, blir den første filmen siden han slo komikeren.

Den får premiere på kino 2. desember i USA.

Og selv om Will Smith har holdt en relativt lav profil siden den skjebnesvangre natten i mars, legger han ikke skjul på bekymringene sine.

Han påpeker at krumspringene hans har gitt ham mindre nattesøvn for den nye filmen, som er basert på den sanne historien om en slave kjent som 'Pisket Peter', hvis arrede ryggbilde viste slaveriets grusomhet mot verden.

I en tale til Entertainment Weekly uttalte den erfarne skuespilleren følgende:

"Det eneste ubehaget mitt hjerte har med det er at så mange mennesker har gjort spektakulært arbeid med denne filmen", fortsetter:

«Mitt håp er at laget mitt ikke vil bli straffet i det hele tatt for mine handlinger. Jeg tror (regissør) Antoine (Fuqua) og (kinematograf) Robert (Richardson) og Ben (Foster) og Charmaine (Bingwa) - alle har gjort så spektakulært arbeid”.