1 år gamle tvillinger dør: Pappa glemte å ta dem med til barnehagen

12/08/2022 11:20

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En fars tilsyn resulterte i at et tvillingpar på ett år endte opp med å dø.

I julen 2019 endret alt seg for Marissa Quattrone Rodriguez og ektemannen Juan.

Dagen startet som vanlig, med frokost og moro, og så skulle barna i barnehagen før foreldrene skulle på jobb.

På denne dagen var det Juans tur til å kjøre tvillingene til barnehagen før han kjørte videre til jobben sin i New York.

Dessverre gjorde Juan den største feilen i sitt liv da han glemte å kjøre tvillingene til barnehagen og glemte dem på baksetet da han parkerte bilen sin på en gate i nærheten av jobben.

Dette var i midten av juli, da varmen var på topp.

Ifølge Mirror hadde Juan glemt alt om at han ikke hadde levert barna. Han hadde til og med ringt Marissa for å be henne hente barna da hun hadde fri fra jobb.

Senere fikk hun imidlertid en telefon fra Juan, som hun ikke tok fordi hun satt i møtet. Telefonen fortsatte imidlertid å ringe, og så visste hun at noe var galt.

"Jeg hørte ham gjentatte ganger si. Min kjære, herregud, min kjære, jeg har drept barna. Han fortsatte å si det samme," sier Marissa til The Mirror.

Da Juan var på vei hjem fra jobb, så han tilfeldigvis i bakspeilet og så sine to 1 år gamle tvillinger. Dessverre hadde de på denne tiden allerede omkommt på grunn av den intense varmen.

Juan ble arrestert og siktet, men han slapp for å havne i fengsel. Dommeren kalte dødsfallene til 1 år gamle Phoenix og 1 år gamle Luna en tragisk uheldig hendelse.