1-åring styrtet i døden fra cruiseskip: Nå innrømmer bestefar

04/07/2023 18:29

Emma

Utland
En 18 måneder gammel jente styrtet i juni i fjor i døden fra et cruiseskip. Nå er det nyheter i saken.

Siden ulykken har den lille jentas bestefar blitt anklaget for å ha mistet jenta som heter Chloe Wiegang.

Hun stupte i sin død fra en høyde på 45 meter da hun falt fra et vindu.

Den tragiske saken har nå tatt en ny og uventet vending. Chloes bestefar har erklært seg skyldig i ufrivillig drap. Det skriver Nbc.

Han løftet henne opp til et vindu

Bestefaren lekte med lille Chloe. På et tidspunkt løftet han henne opp til et vindu slik at hun kunne banke på glasset. Hun gjorde dette alltid på brorens hockeykamper.

Det ingen av dem var klar over var at vinduet var åpent. Som et resultat falt den lille jenta ut av vinduet og 45 meter til sin død på dekket av skipet.

På torsdag erklærte Chloes bestefar, Salvatore Anello, seg skyldig i anklagene.

Han var imidlertid ikke forventet å gjøre det, da familien i utgangspunktet var rasende over at han ble siktet for ufrivillig drap.

"Det er besluttet at en tilståelse ville være best for familien å lukke dette forferdelige kapitlet," familiens advokat Michael Winkleman sa.

Advokaten har også uttalt at avtalen betyr at bestefaren ikke vil bli dømt til fengsel. På den annen side vil han bli dømt til en betinget dom.

Nektet seg skyldig i starten

I juli i fjor nektet Chloes bestefar skyld. Han nektet også å godta en tilståelsesavtale.

I februar skrev han imidlertid et følelsesladet brev der han sa at han ville gjøre alt hvis bare dette marerittet skulle ta slutt.

"Jeg aksepterte tilståelsesavtalen for å bidra til å avslutte dette marerittet for familien min hvis mulig," sa Salvatore Anello.

Han fulgte opp med dette:

"Støtten de fortsetter å gi meg har vært helt overveldende, og jeg kan ikke sette ord på hvor takknemlig jeg er for dem."

Chloes foreldre har valgt å saksøke Royal Caribbean, som eier Freedom of the Seas, som familien var om bord da ulykken skjedde, for skader på ubestemt tid.

 

 

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.