11 år gammel gutt skjøt seg selv mens han hadde fjernundervisning

14/12/2020 16:20

Emma

Utland
En 11 år gammel gutt er dødd som følge av selvpåførte skuddsår. Han skjøt seg selv mens han var på zoom.

Gutten, som gikk i sjette klasse på barneskolen i Woodbridge, deltok på fjernundervisning på Zoom da han skjøt seg selv. Både kameraet eller mikrofonen hans var heldigvis slått av.

Ifølge nyhetsbyrået AP ble han funnet av sin søster, som selv hadde fjernundervisning i et annet rom i hjemmet. Da hun hørte skudd, gikk hun inn på brorens rom for å undersøke hva som hadde skjedd.

Da hun skjønte hva som hadde skjedd, skyndte hun seg for å varsle læreren sin, og løp deretter bort til familiens nabo, i håp om at de kunne hjelpe.

Lokale offiserer flyttet raskt ut til hjemmet i Woodbridge etter å ha mottatt flere rapporter om at skudd hadde blitt avfyrt. B.T.skriver at de uttalte i en pressemelding.

Det ser også ut til at gutten ikke døde på åstedet, men bare på sykehus som følge av de selvpåførte skadene. Pressemeldingen avslører ikke ytterligere detaljer om hvordan den 11 år gamle gutten fikk tak i pistolen.

En mann ved navn Luis Llano, som har identifisert seg som den avdøde guttens onkel, har lagt ut på Facebook et innlegg som benekter det faktum at nevøen hans skal ha begått selvmord.

"Han var et fantastisk barn fullt av liv og glede. Han var den mest respektfulle og søteste gutten jeg noensinne har hatt æren av å kalle min nevø», skrev han i sitt innlegg, og la til:

"Jeg vil gjerne be deg om å hjelpe familien vår - i hvert fall ved å dele dette innlegget. Vi ber deg om å avstå fra å spekulere, og hvis du ser noen kommentarer, spør dem høflig å si bare positive ting. Han var ikke suicidal."

Luis Llanos kone har også oppfordret sosiale medier til å få slutt på spekulasjoner om selvmord. Hun sier det var en ulykke, og at nevøen deres var et lykkelig barn.

Lodi skoledistrikt, som den 11 år gamle guttens skole tilhører, tilbyr veiledning og krisehjelp til alle elever og ansatte som kan trenge det.

«Våre tanker går ut til familien som er rammet av denne forferdelige tragedien», skrev skolens inspektør i et innlegg på skoledistriktets Facebook-side.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.