11 måneder gammel baby voldtatt i to timer - innlagt på sykehus

05/09/2016 15:15

Anniken Hauge

Utland
En liten jente er i kritisk tilstand etter å bli voldtatt fredag kveld. Den antatte gjerningsmannen er siktet og har tilstått den hårreisende forbrytelsen.

En 11 måneder gammel baby er angivelig blitt bortført og voldtatt av en nabo i byen Delhi i India fredag kveld. Det skriver Metro.

Babyen lå og sov med moren sin i området Vikaspuri, da hun ble bortført og tatt med til en nærliggende jungel, hvor hun ble voldtatt over en lengre tid. Moren meldte fra om datterens forsvinning klokken 23 om kvelden, og da politiet fant frem til jenta flere timer senere, var hun alvorlig tilredt. 

Den 11 måneder gamle jenta ble straks tatt med til det nærliggende sykehuset Deen Dayal Upadhyay Hospital, hvor hun fikk intensiv behandling for skadene sine. 

- Jenta blødde voldsomt. Legene på sykehuset sier at tilstanden hennes er alvorlig, forteller politiet.

Barnets far forteller at det var et fryktelig syn som møtte han på sykehuset:

- Jeg var forferder over å se min datters tilstand. Klærne hennes var revet i stykker, og hun hadde neglemerker over hele kroppen.

Mannen, som er siktet for det ubegripelige overgrepet, har tilstått at han voldtok den lille jenta i to timer. Det lykkes politiet å finne frem til han, etter de fant mobilen hans i nærheten av det bevisstløse barnet. 

Han er nå siktet for voldtekt, og er blitt varetektsfengslet. Jentas fysiske skader kan, hvis hun overlever, sannsynligvis påvirke henne resten av livet.