13 år gammel gutt overrasker mamma: Ga henne det største sjokket i livet hennes

13/04/2021 12:44

Emma Sletta

Utland
En 13 år gammel gutt dukket opp som dagens helt i himmelsausen da han prioriterte sin mor over seg selv og ga henne en stor overraskelse.

Det er vanligvis foreldre som tar vare på sine barn, fordi unge mennesker ikke forventes å bruke for mye tid på å bekymre seg. Krystal June Prestons sønn er imidlertid i en klasse for seg selv, for han valgte å ta saken i egne hender, da morens økonomi var et ruse, og hun trengte en bil spesielt.

Hans sønn William overrasket sin mor, hvor han dro henne inn i oppkjørselen, hvor det var en fin hvit bil, som han selv hadde kjøpt for sine hardt opptjente penger.

Moren strevde med å tro det hun nettopp hadde sett, og hun skyndte seg på sosiale medier for å hylle sin bare 13 år gamle helt.

"Jeg har ikke ord som kan uttrykke hva jeg føler for øyeblikket. Jeg er i sjokk. De siste ukene har vært fylt med tårer, sinne, frustrasjon og sårt hjerte. I dag fikk jeg det største sjokket i mitt liv», begynner moren sitt innlegg på sin Facebook-profil.

"Noen av dere vet kanskje at min sønn William er en penger-maker, med all klipping og rengjøring han gjør. I dag måtte sønnen min gjøre noe arbeid som alle andre dager, så jeg lot ham gå. Denne gangen var det imidlertid annerledes. Veldig annerledes, sier hun.

Plutselig var det en bil i oppkjørselen.

Den 13 år gamle William kom hjem fra jobb og gikk rett til sin mor, hvor han fortalte henne at han hadde kjøpt en bil. Selvfølgelig trodde hun ikke det, og bare svarte med "Ja selvfølgelig har du det," gutten var sta, men understreket at han var ganske alvorlig, og han derfor trakk sin mor ut til oppkjørselen.

I oppkjørselen sto en kvinne ved siden av bilen, og William ba sin mor hoppe inn da kvinnen ønsket å ta dem med på en tur. Moren visste ikke helt hva hun skulle gjøre, men valgte å følge sønnens ord uansett.

"Og til min store overraskelse, når jeg går ut i oppkjørselen, er det en kvinne foran en bil, og hun ønsker å gi oss en kjøretur. William hopper inn i bilen, og jeg er ikke sikker på om det er en spøk. Ingen sier egentlig noe," sier hun, før sønnen plutselig utbryter:

"Mamma. Det er bilen din,"

Her innså hun at hennes eneste 13 år gamle sønn hadde kjøpt og betalt for en bil for sin mor.

"Jeg forsto det ikke i det hele tatt. Jeg begynte å gråte. Jeg var tom for ord. Min 13 år gamle sønn hadde kjøpt en bil til meg. Han hadde gjort arbeid for denne damen, og hans betaling var bilen," sier moren i innlegget hennes.

Hun slutter med å fortelle sin sønn at hun elsker ham, og den første kommentaren på innlegget er selvfølgelig fra hennes sønn, som gjengjeldte.