13-åring drepte sine små søsken: Nå er han dømt til 100 års fengsel

07/02/2022 09:52

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En tenåring er dømt til 100 år bak lås og slå etter å ha kvalt sine to små søsken i to separate hendelser fordi han ønsket å «frigjøre dem fra Satan og helvete».

Nickalas Kedrowitz var bare 13 år gammel da han kvalte halvsøsteren Desiree McCartney og deretter drepte sin stebror Nathaniel Ritz to måneder senere.

Desiree var knapt 2 år gammel, og Nathaniel døde like før sin ettårsdag.

Kedrowitz, som først ble mistenkt som følge av bisarr oppførsel, fortalte politiet etter pågripelsen i august 2018 at han «befridde sine søsken fra helvete».

Og nå er den unge tenåringen dømt til 100 års fengsel for de ekstremt brutale og uutslettelige drapene.

Det skriver New York Post

Fornøyd med dommen

Ripley County aktor Richard Hertel sa han var fornøyd med at dommeren utstedte 100 år bak lås og slå til Kedrowitz, som ble dømt som voksen.

– Vi mener at den sammenhengende delen av straffen var berettiget og hensiktsmessig under disse omstendighetene, sa Hertel, ifølge Associated Press.

Desiree ble funnet bevisstløs i familiens hjem i Osgood etter at Kedrowitz ble bedt om å holde øye med henne av morens forlovede fordi han måtte sjekke de andre barna i huset.

Etter å ha sett på de andre barna i huset, fortalte Nickalas Kedrowitz at søsteren hennes ikke lenger pustet.

Morens forlovede prøvde å gjenopplive den lille jenta før hun ble kjørt til sykehus.

Livet hennes kunne ikke reddes.

20. juli samme år fikk Kedrowitz i oppgave å få lille Nathaniel til å sove, hvoretter han sa at babyen hadde sluttet å bevege seg.

Foto: Privat

En måned senere, mens han var sammen med sin onkel og tante, ble det sagt at han hadde «lemlestet en katt slik at den nesten var død».

Onkelen og tanten ønsket å få slutt på lidelsene da Kedrowitz spurte om han kunne komme for å se på.

Den unge gutten kom senere til en psykolog som var overbevist om at han hadde drept sine to søsken.

Da politiet spurte ham om det, fortalte han ham at han hadde 'satt sine søsken fri fra helvete og satan'.

Han tilsto senere å ha lagt et teppe over Nathaniels hode og et håndkle over Desireess.

20. juli samme år fikk Kedrowitz i oppgave å få lille Nathaniel til å sove, hvoretter han sa at barnet hadde sluttet å bevege seg.

Han ble senere sagt å ha mauled en katt i et familiehjem, hvor han ble sagt å ha blitt sittende fast for å se på, mens to eldre mennesker satte en stopper for lidelsen.

Under en psykologisk evaluering snakket han om å bruke et håndkle og teppe for å kvele barna for å "frigjøre dem fra Satan og helvete."