15 år gammelt mobbeoffer bryter sammen når hans nye klassekamerater gjør dette

19/01/2022 08:37

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En 15 år gammel gutt ble utsatt for mobbing på sin tidligere skole. Da hans nye klassekamerater fant ut av det, bestemte de seg for å overraske ham.

Dessverre har ikke alle den samme positive opplevelsen av å gå på skolen. Mange liker å gå på skolen hvor de kan møte venner. Andre frykter å gå på skolen fordi de blir mobbet og trakassert.

I lang tid tilhørte 15 år gamle Azzy Robinson fra Tennessee den siste kategorien. Han hadde derfor en forventning om at ‘high school’ ville bli en tøff tid.

Tenåringen hadde vært utsatt for mobbing i flere år. Det hadde stor innvirkning på Azzy da det fikk ham til å bli deprimert, bli trukket tilbake og tilbringe mer tid i sengen.

«Det fikk meg til å føle at jeg var verdiløs og ikke betydde noe for noen», sa Azzy i et intervju med Inside Edition.

Men til tross for den grusomme behandlingen Azzy har blitt utsatt for av ondsinnede mobbere, har han alltid blitt beskrevet som snill og kjærlig av sin mor Traci.

Etter hvert ble mobbingen for mye for Azzy, og bestemte seg deretter for å bytte til en annen skole. Behandlingen og responsen han fikk fra sine nye klassekamerater var veldig annerledes enn han forventet.

Hans nye klassekamerater ved LaVergne High School i Tennessee hadde hørt at Azzy hadde blitt utsatt for mobbing. Derfor ønsket de å sørge for at han følte seg velkommen og akseptert.

Med en helhjertet velsignelse fra læreren, Sonji Newman, samlet de inn penger til å kjøpe gaver til Azzy. Kerolos Girgis, som ønsket å betale Azzy tilbake for sin sjenerøsitet i klassen, ledet anstrengelsen.

Da tiden kom for å overraske Azzy, ante han ikke hva som foregikk. Kerolos og en annen elev kom inn i klasserommet, hvor de gikk rett til en intetanende Azzy som de overleverte gaven til.

«Vi har noen ting til deg på grunn av hvor sjenerøs du er og alt du gjør», sa Kerolos til Azzy i videoen.

Etter at Azzy pakket opp den første gaven, som inneholdt et par nye Nike-sko, brøt han sammen i tårer og var helt målløs.

Foto: Youtube

"Alt det du har gjort for alle i denne klassen. Du fortjener mye mer enn dette," sa Kerolos.

Azzy, som sto med hendene i ansiktet fordi han ble overveldet av den store sjenerøsiteten som ble vist ham av klassekameratene, klarte bare å stamme en tårevåt 'takk'.

Men det var ikke den eneste gaven. Azzy fikk også klær og penger av sine klassekamerater. Og Sonji Newman kunne ikke vært stoltere av elevene sine.

"Disse tenåringene. De har et så dårlig rykte. Alt du ser er volden. Videoen er bare noe positivt. Folk må se at vi har fantastiske barn, sier Sonji Newman til Daily News Journal.

Azzy ble selvfølgelig forbløffet over den fine gesten som klassekameratene hans hadde vist ham. Det gjorde han klart i intervjuet med Inside Edition.

"Disse tårene var ren glede. Jeg er nesten stolt over å være meg for en gangs skyld fordi de ville gjort noe sånt for meg, sier han.

 

 

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.