17 år gammel kvinne forferdet etter date: Når hun ser ned på trusene sine, går sannheten opp for henne

27/10/22 11:45

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En ung kvinne innså den forferdelige sannheten da hun så ned på undertøyet sitt.

En 19 år gammel mann er siktet for flere omfattende voldtekter. Tre unge kvinner har stått frem og anklager mannen for en rekke voldtekter.

Den antatte gjerningsmannen, 19 år gamle Chiron Hutchinson fra den britiske byen Uckfield, sitter for tiden på tiltalebenken i retten, der han er tiltalt for seks tilfeller av voldtekt, seks seksuelle overgrep og ett voldtektsforsøk.  

I retten fortalte aktor juryen hvordan den 19 år gamle mannen hadde utgitt seg for å være modell og investeringsrådgiver, og lurte kvinnene til å tro at han var rik og maktfull.

I realiteten hadde den 19 år gamle mannen bare fullført grunnskolen og hadde ingen fast jobb.

Den unge mannen oppsøkte de unge kvinnene på nattklubber og gjorde kvinnene fulle eller møtte dem når de var emosjonelt opprørte.

Deretter lånte han morens bil og kjørte jentene ut på landet, hvor han krenket og voldtok dem i staller, skogsområder eller hjemme i hans egen leilighet.

I ett av tilfellene møtte han en 17 år gammel jente på en klubb og kjørte henne inn i et skogsområde for å voldta henne. Totalt voldtok han offeret fire ganger - i bilen, i et skogsområde og to ganger i sitt eget hjem.

Den 17 år gamle kvinnen var så beruset at hun ikke kunne huske overgrepene. Det var ikke før hun fant jord og små blader i trusa og buksene hennes at hun skjønte at hun hadde blitt voldtatt.

Hun kunne bare huske at de hadde hatt sex i baksetet på bilen, men etterpå kunne hun også huske at den 19 år gamle mannen hadde forgrepet seg på henne i Uckfield-leiligheten som den antatte gjerningsmannen delte med moren sin.

Den unge kvinnen hadde våknet da den 19 år gamle mannen hadde hatt sex med henne igjen, hvorpå han også hadde tatt nakenbilder av kvinnen og sendt dem til venner og bekjente.

Da kvinnen senere konfronterte den antatte voldtektsmannen, sa han at jobben som investeringsrådgiver krevde at han hadde et perfekt image.

Derfor truet han også den unge kvinnen med at han ville gå til politiet hvis hun fortalte noen at han hadde voldtatt henne.

19-åringen erkjente seg ikke skyldig i alle tiltalepunktene og hevdet at alle kvinnene hadde sagt ja til å ha sex med ham.

Bevisene mot mannen er imidlertid omfattende, og under rettssaken fikk juryen også høre hvordan han hadde googlet hvordan man skulle teste voldtektsofre, angivelig for å skjule sine forbrytelser, i den siste tiden før overgrepene.

Samtidig hadde han også tekstet og ringt venner, og spøkt med at han hadde tatt jomfrudommen til mange unge jenter under voldtektene.

Den 19 år gamle mannen ble til slutt arrestert etter at en 24 år gammel fransk kvinne sto frem for å anklage den unge mannen for voldtekt etter at han tilbød seg å kjøre henne hjem fra byen i oktober i fjor, men i stedet kjørte inn i skogen og voldtok henne.

Siden den gang har flere kvinner og jenter stått frem i saken.

Bare noen måneder før bursdagen hans, har han gått bort.
Tre bestevenner gjorde et lite klassisk dørtriks, men det hele endte tragisk da de valgte feil hus å gjøre det på.