17 år gammel kvinne forferdet etter date: Når hun ser i trusene, går sannheten til henne

10/10/2020 14:25

Emma Sletta

Utland
En ung kvinne innså den forferdelige sannheten da hun så ned i undertøyet sitt.

En 19 år gammel mann er tiltalt for storstilt voldtekt der tre unge kvinner har kommet frem og har anklaget mannen for en rekke voldtekter mellom juli og oktober i fjor.

Den antatte gjerningsmannen, 19 år gamle Chiron Hutchinson fra den britiske byen Uckfield, er for tiden tiltalt for seks tilfeller av voldtekt, seks tilfeller av seksuelle overgrep og ett voldtektsforsøk, skriver Metro.

I retten fortalte aktor juryen hvordan den 19 år gamle mannen hadde etterlignet en modell og investeringsrådgiver, duplisere kvinnene til å tro at han var rik og mektig.

I virkeligheten hadde den 19 år gamle mannen bare fullført grunnskolen og ingen fast jobb.

Den unge mannen oppsøkte de unge kvinnene på nattklubber og drakk kvinnene eller møtte dem da de var følelsesmessig opprørt.

Han lånte deretter sin mors bil og kjørte jentene ut på landsbygda, hvor han krenket og voldtok dem i staller, skogkledde områder eller hjemme med seg selv.

I et av tilfellene møtte han en 17 år gammel jente på en klubb og kjørte henne inn i et skogkledd område for å voldta henne. Totalt voldtok han offeret fire ganger - i bilen sin, i et skogkledd område og to ganger i sitt eget hjem.

Den 17 år gamle kvinnen var så beruset at hun ikke kunne huske overgrepet. Det var først da hun fant jord og små blader i truser og bukser at hun innså at hun hadde blitt voldtatt.

Hun kunne bare huske å ha sex i baksetet på bilen, men etterpå kunne hun også huske at den 19 år gamle mannen hadde forgrepet seg på henne i leiligheten i Uckfield som den antatte gjerningsmannen delte med sin mor.

Her hadde den unge kvinnen våknet da den 19 år gamle mannen hadde hatt sex med henne igjen, hvoretter han også hadde tatt nakenbilder av kvinnen og sendt dem til venner og bekjente.

Da kvinnen senere konfronterte den påståtte voldtektsmannen, sa han at jobben som investeringsrådgiver krevde at han hadde et perfekt bilde.

Derfor truet han også den unge kvinnen med at han ville gå til politiet hvis hun fortalte noen at han hadde voldtatt henne.

19-åringen erklærte seg ikke skyldig i alle anklager og hevder at alle kvinnene hadde gitt sitt samtykke til å ha sex med ham.

Men bevisene mot mannen er omfattende, og under rettssaken juryen var i stand til å høre hvordan, nylig før overgrepene, hun hadde googlet hvordan å teste voldtekt ofre, angivelig for å skjule sine forbrytelser.

Samtidig hadde han også tekstet og kalt kamerater, fleipet med at han hadde tatt uskylden til mange unge jenter under en av voldtektene

Den 19 år gamle mannen ble til slutt arrestert etter at en 24 år gammel fransk kvinne kom frem og anklaget den unge mannen for voldtekt etter at han tilbød seg å kjøre henne hjem fra byen i oktober i fjor, men kjørte i stedet inn i skogen og voldtok henne.

Siden da har flere ofre kommet frem i saken.

Rettssaken fortsetter de neste dagene.