17-åring avslørte farens hemmelighet: Nå er hun død

23/02/2022 08:53

Emma

Utland
Foto: Cambridgeshire Police
Foto: Cambridgeshire Police
En mann er nå funnet skyldig i å ha drept tenåringsdatteren sin etter at hun angivelig avslørte en forferdelig hemmelighet.

"Nei, nei, nei, hun er ikke død."

Dette var ordene som kom fra Bernadette Walkers mor da retten bestemte at hun hadde blitt myrdet.

17 år gamle Bernadette Walker har vært savnet siden 18. juli i fjor, da 51 år gamle Scott Walker hentet henne fra besteforeldre i Peterborough i England.

Han skulle ha drept stedatteren, som de fleste kalte for Bea.

Det skriver BBC. 

Bernadette Walker skal tidligere ha fortalt sin mor at stefaren hennes, som hun ikke har noe imot å kalle "pappa", som hun hadde gjort "i flere år", burde ha overfalt henne ved flere anledninger.

I dagboken skriver hun at ingen trodde på henne da hun prøvde å strekke ut en hånd i kjølvannet av overgrepet.

Foto: Cambridgeshire Police

Aktoratet var overbevist om at moren var klar over hva som foregikk, men at hun prøvde å hjelpe Scott med å dekke over drapet.

– Jeg fortalte mamma og pappa om overgrepene. Mamma kalte meg en løgner og truet med å drepe meg hvis jeg sa noe til politiet.

Liket av 17 år gamle Bea er ennå ikke funnet, men siden hun forsvant har det ikke vært aktivitet på telefonen hennes, og hun har heller ikke vært på sosiale medier eller hatt tilgang til en bank.

«Jeg vil heller si at jeg er foreldreløs enn å si at jeg har foreldre som mishandlet meg og som ikke bryr seg om meg og hva som skjer med meg», står det også i dagboken.

Retten rapporterte også at farens telefon ble stående i halvannen time den dagen Bea forsvant.

"Aktoratet mener at han i halvannen time drepte Bea."

Den første samtalen som har blitt gjort siden den ble slått på igjen, var til Sarah Walker.

"Den eneste konklusjonen du kan gjøre fra den telefonsamtalen er at Scott Walker fortalte sin kone at han hadde drept Bernadette og trengte hennes hjelp med en gang for å dekke over Bees forsvinning og død, og å kjøpe dem begge tid til å finne ut hva som skulle skje videre."

Aktoratet kunne også si at foreldrene hadde «hacket» seg inn i Bernadettes sosiale medier. Her har de latt soom at de var henne hvis hun fikk en melding fra venner eller familie.

"Det løy for alle rundt dem ... om hennes forsvinning, og det blunket ikke i jakten på å nå slutten på deres onde plan."

"Kjærlighet og ansvar var borte, om i det hele tatt der."

Sarah Walker hadde erklært seg skyldig før rettssaken mot to tilfeller av å hindre rettferdighet ved å sende meldinger fra Bernadettes telefon.