18-årig hørte mystisk lyd fra familiens vaskemaskin: Da moren kikket inn i den, ble hun sjokkert

20/11/2017 11:30

Anniken Hauge

Utland
46-årige Shirley Oliveira fikk seg et stort sjokk da hun forrige søndag åpnet vaskemaskinen i huset sitt i Salvador i Brasil.

I vaskemaskinen fant hun en 2,2 meter lang kvelerslange som hadde snodd seg rundt i maskinen.

Shirley Oliveira valgte å kikke inn i vaskemaskinen, etter hennes 18-årige datter hadde beklaget over en lyd fra apparatet.

Da hun åpnet døren til maskinen, fant hun til sin store skrekk en 8 kilos stor kvelerslange:

- Da jeg åpnet døren, fikk jeg mitt livs største sjokk. Den hadde snodd seg rundt der inne og hodet kikket opp på meg. Jeg var så redd, for jeg så at den var skikkelig stor. Slangens kropp var tykk og muskuløs. Jeg var redd for om den var farlig eller ikke, forteller Shirley Oliveira til Yahoo.

Shirley Oliveira ringte til både brannvesenet og en lokal dyrevernsorganisasjon, men da ingen av de kom, fikk hun hjelp av en dyrlegestudent ved navn Joao Paulo Ribeiro.

Joao Paulo Ribeiro brukte deretter 20 minutter på å få slangen ut av maskinen.

Shirley Oliveira filmet hele aksjonen, og som videoen nedenfor viser, var det en tøff kamp mellom mann og slange.  Heldigvis fikk Joao Paulo Ribeiro til slutt slangen ut av maskinen.

Den forskrekkede Shirley Oliveira begriper ikke hvordan kvelerslangen fant veien inn i vaskemaskinen. Hun har fortsatt mareritt om slangen:

- Jeg har fortsatt mareritt om å finne slangen i maskinen, forteller Shirley Oliveira.

Slangen tok ingen skade og er nå satt ut igjen i det fri. 

Se den store slangen i videoen nedenfor: