19 år gamle Alexander døde etter måltid på McDonald's

19/07/2023 20:30

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den 19 år gamle musikeren måtte hentes av ambulansepersonell før han døde en uke senere som følge av måltidet.

En tragisk hendelse har rystet musikkverdenen da den 19 år gamle cellisten Alexander Ngai-Jun Wu døde etter å ha spist en burger på McDonald's i Tyskland.

Det skriver det britiske mediet Metro.

Den talentfulle musikeren, som var på turné med Ealing Youth Orchestra, led av flere alvorlige allergier, inkludert melkeallergi, og gikk inn i anafylaktisk sjokk etter å ha blandet ingredienser på restauranten.

Wu, som var kjent for sin musikalske dyktighet og positive syn på livet, reagerte umiddelbart på sin allergiske reaksjon ved å injisere seg selv med sin epipen. Til tross for ambulansepersonellets innsats døde han en uke senere på sykehus.

Rettspatolog Lydia Brown, som ledet etterforskningen av Wus død, beskrev hendelsen som «den mest forferdelige og uheldige hendelsen».

Hun understreket at det ikke var tegn til hensynsløs oppførsel som førte til Wus død, og det var heller ingen grunn til å kritisere restauranten for informasjonen om allergener.

Wus død har hatt en dyp innvirkning på hans medmusikere i Ealing Youth Orchestra, som beskrev ham som en "fremragende musiker". Orkesteret har uttrykt dyp sorg over tapet av sin venn og kollega.

Til tross for de tragiske omstendighetene rundt hans død, har Wus liv hatt en positiv innvirkning på andre. Han hadde valgt å registrere seg som organdonor, og hans død resulterte i at fem liv ble reddet og to personer fikk synet tilbake.

Det er ikke klart hva Alexander Ngai-Jun Wu spiste som ga ham den allergiske reaksjonen, men det antas at han byttet burgeren sin mot en annen person.