20-årig kvinne etterlot kjæresten sin i en blodpøl - så skrev hun en grotesk melding på Facebook

19/10/2017 16:15

Anniken Hauge

Utland
En 20-årig britisk kvinne skrev et hårreisende innlegg på Facebook få timer etter hennes 29-årige kjæreste brutalt mistet livet i desember i fjor.

En motbydelig mordsak skaper store overskrifter i Storbritannia. 

Få timer etter 20-årige britiske Zoe Warren hadde drept kjæresten Mark Shaw i huset hans i byen Chester-le-Street nær Newcastle i England, delte hun et fryktelig innlegg på Facebook. 

I statusoppdateringen som ble publisert, latet Zoe Warren som om hun akkurat hadde oppdaget at den 29-årige kjæresten hennes var død. Men sannheten var at hun hadde drept ham.

Det skriver det britiske medie Chronicle Live.

Mark Shaw ble bare 29 år. Foto: Durham Police

Zoe Warren postet dette iskalde innlegget på Facebook:

- Jeg elsker deg. Du er min beste venn og sjelevenn i en. Hjertet mitt er helt knust, og jeg bare venter på å våkne opp fra dette marerittet. Du var der for meg da ingen andre var. Du tok vare på meg da jeg hadde behov for ekstra støtte. Du gjorde meg ærlig talt til den lykkeligste personen i den korte tiden vi hadde sammen. Jeg kunne vært sammen med deg for alltid. Og ingenting hadde gjort meg mer glad akkurat nå, enn å komme hjem og klemme, vennen. Jeg vil takke deg for det privilegiet det var å ha deg i lievt mitt. Jeg glemmer deg aldri, vet du. Jeg vil alltid verdsette hvert eneste sekund vi hadde sammen. Jeg elsker deg, Mark.

Slik skrev Zoe Warren i innlegget, som også var fullt av stavefeil. Men i virkeligheten var det hun og den medskyldige Keiran Adey som hadde drept Mark Shaw i hans eget hjem.

Under rettsaken i Newcastle Crown Court, kom det frem hvordan de tok livet av den unge mannen ved å brutalt overfalle ham.

Foto: Facebook

Mark Shaw ble bundet, kneblet, slått, bitt, slått med en billiardkølle og knivstukket. Under avhøret påstod Zoe Warren at 19-årige Keiran Adey var den som stod bak den omfattende volden mot kjæresten hennes.

Keiran Adey innrømmet at han hadde slått og bitt Mark Shaw, men insisterte på at det var Zoe Warren som tok livet av kjæresten med kniv. Zoe Warren skal ha tilstått hvilken rolle hun spilte i saken overfor en ny partner, da hun tullet med saken og spøkte om hvordan hun hadde kommet unna med å drepe noen.

Zoe Warren skal angivelig bare ha vært i et forhold med Mark Shaw i noen får dager før hun flyttet inn og senere drepte ham.

Zoe Warren og Keiran Adey ble kjent skyldige i mord. Foto: Durham Police

Zoe Warren og Keiran Adey ble begge kjent skyldige i drapet på Mark Shaw og idømt en fengselsstraff på minimum 17 år. Zoe Warren ble dessuten dømt for å ha truet et vitne i den makabre saken.

Politiet tvunget til å avvise rykter om funnet av bisarr kattunge med menneskeansikt