21 år gammel pilot død etter myggstikk i pannen

08/07/2022 08:51

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
21 år gammel pilot er død etter å ha fått et myggstikk i pannen.

En ung pilot som var under trening har dødd etter å ha blitt stukket i pannen av en mygg. 

Det har en undersøkelse vist, skriver LADbible.

Oriana Pepper, som var fra Bury St Edmunds, var i Belgia i fjor hvor hun ble stukket rett over høyre øye av en mygg.

Den 21 år gamle kvinnen var i ferd med å bli pilot, og hadde allerede bestått sine teorieksamener på easyJet-kurset, og hadde reist til Europa for å få instrumentvurderingene sine.

En påfølgende undersøkelse av hennes tragiske død har vist at hun ble kjørt til sykehus 7. Juli, fordi øyet hennes var begynt å heve.

På sykehuset fikk hun antibiotika, men noen dager senere endte 21 år gamle Oriana opp med å kollapse. Her ble hun igjen fraktet til sykehuset.

Dessverre døde hun bare tre dager senere. Oriana døde 12. Juli.

En obduksjon viste senere at den unge piloten hadde dødd som følge av en septisk emboli som hadde spredt seg til hjernen hennes.

Under et avhør sa rettsmedisiner Nigel Parsley at den unge pilotens død var forårsaket av en 'alvorlig infeksjon forårsaket av en insektstikk i pannen'.

"En infeksjon har kommet inn i Orianas hud etter en bit fra et insekt," sa han.

– Den har da kommet inn i halspulsåren og har ført til septisk embolisme i hjernen. Jeg har aldri sett en slik sak før.

"Det er bare en slik ting som er en uheldig tragedie for en ung dame som tydeligvis hadde en fantastisk karriere og et liv foran seg."

I en offisiell uttalelse sa Orianas far at datteren hennes var en lidenskapelig pilitt og "elsket ingenting mer enn å fly med sin far og hennes bror Oliver, som også er pilot i trening".

"Hun hadde møtt noen hun elsket, hun trente til å bli kommersiell pilot og oppfylle drømmene sine," sier han.

Orianas kjæreste James sa at de begge hadde fått «flere» jabber etter å ha ankommet Antwerpen 20. mai, men at de ikke hadde hatt noen reaksjon, etter å ha blitt fortalt at det var «normalt for området og årstiden».

Etter å ha gått til sykehuset, ifølge James, hadde legene forklart dem at infeksjonen i øyet hennes mest sannsynlig skyldtes en myggstikk.

juli kollapset Oriana og måtte legges inn på sykehus, og døde senere. Moren Louisa sa at familien har opprettet et «lite stipend» i hennes navn med British Women Pilots' Association «for å oppmuntre andre kvinnelige piloter».