22 år gammel mor meldte sønnen savnet: Nå er hun pågrepet for drap

24/11/2022 10:29

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En 22 år gammel kvinne hevdet at sønnen hennes ble kidnappet. Nå er hun selv pågrepet og siktet for drap.

En mor som meldte sønnen savnet, er pågrepet og siktet for drap etter at liket av den lille gutten ble funnet på en søppelfylling.

Det melder Daily Star.

Leilani Simon (22) ble arrestert etter at hennes 20 måneder gamle sønn Quinton forsvant fra Savannah i Georgia i forrige måned. Chatham County Police Department bekreftet arrestasjonen mandag.

Pjokken hadde tidligere blitt antatt død etter at Leilani Simon meldte ham savnet 5. Oktober.

Moren bodde på en eiendom i Savannah sammen med sin tre år gamle sønn, kjæresten og moren. Moren hadde foreldreretten til begge barna.

– I ettermiddag arresterte Chatham County Police Department 22 år gamle Leilani Simon og siktet henne for drap, fortielse av en annen persons død, falsk rapport og falske uttalelser knyttet til forsvinningen og dødsfallet til den 20 måneder gamle sønnen Quinton Simon, sier en talsperson for politiet.

Leilani hevdet at hun trodde noen hadde kidnappet sønnen hennes fra lekegrinden hans rundt klokken 9 den dagen han forsvant.

Anropet til nødetatene kom etter at hun sendte en tekstmelding til Diana McCarta, Quintons barnevakt, tidlig den morgenen, og ba henne om ikke å komme på jobb den dagen.

– Jeg fikk en tekstmelding i morges om at de ikke ville være der - at jeg ikke skulle passe på dem klokken 05.29. Noe som var litt rart fordi jeg har dem selv når hun ikke jobber, sier McCarta til WSAV.

Mindre enn en uke etter Quintons forsvinning ble det bekreftet av politiet at en kriminell etterforskning hadde blitt lansert.

Leilanis mor, Billie Jo Howell, skal ha fortalt politiet at hun ikke stolte på datteren og sa i et intervju at «hun ikke alltid har gjort det rette».

Politiet har bekreftet at menneskedeler ble funnet på en søppelfylling fredag etter rundt en måneds leting. FBI bekreftet at delene var fra et menneske.

– Ytterligere testing, inkludert DNA-analyser, blir utført, og vi har all grunn til å tro at dette vil bekrefte at levningene er Quentines, sier politiet.

– Dette er en hjerteskjærende utvikling for alle som elsket Quinton, for de mange som ble kjent med ham etter forsvinningen, og for avdelingen vår.

Ifølge politiet har 22 år gamle Leilani sittet fengslet i Chatham County Detention Centre før han kom til rettssak.

De sa også at den «ikke forventer noen andre arrestasjoner i forbindelse med denne saken».