22 år gamle Rebekah ble meldt savnet i hele USA - dukket plutselig opp i programmet 'The Bachelor'

07/02/2018 18:45

Anniken Hauge

Utland
Den amerikanske kvinnen har vært etterlyst over hele USA.

Den 22 år gamle kvinnen Rebekah Helena Martinez fra Fresno i California, har vært etterlyst over hele USA siden 18. november i fjor, da moren henne savnet til politiet i Humboldt County, skriver det amerikanske mediet nydailynews

En fan av den svært populære tv-serien 'The Bachelor' (Ungkaren, red.), hvor flere single kvinner kjemper om å vinne drømmemannens gunst, oppdaget plutselig Martinez blant deltakerne i den nyeste sesongen.

Det skjedde i forbindelse med at avisen The North Coast Journal 1. februar offentliggjorde en artikkel kalt 'The Humboldt 35', om forsvunnede personer - og tilhørende artikkelen var det bilde av de 35 savnede personene.  Martinez, som deltar i den nyeste sesongen av 'The Bachelor' var nemlig en av 35 menneskene som var meldt savnet i Humboldt.

Amy Bonner O’Brien fra Trinidad i California gjenkjente Martinez, og forteller til sfgate.com at det var fordi 22-åringen hadde et spesielt utseende sammenlignet med de andre deltakerne.

Sheriffen i Humboldt County kontaktet deretter Rebekah Martinez og fjernet fra listen over savnede personer.

22-åringen har vært aktiv både på Instagram og Twitter siden hun ble etterlyst, og tar situasjonen med godt mot. I starten av februar etter saken hadde blitt kjent i mediene, publiserte hun en Tweet hvor hun skrev:

- MAMMA. Hvor mange ganger må jeg fortelle deg at mobilen ikke funker inne på The Bachelor??

I den amerikanske reality-serien ble Martinez, som er den yngste deltakeren, mest kjent for den store aldersforskjellen på 14 år til den single mannens alder. Han alle damene jakter på er Arie Luyendyk Jr. på 36 år.

 

 

 


 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.