22 år gammel student satte klistremerke på baksiden av bilen: Det reddet en fremmeds liv

12/07/2022 07:59

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En 22 år gammel student fikk en stor overraskelse da hun gikk opp til bilen sin. Uten at hun viste det, hadde hun reddet et liv.

22 år gamle Brooke Lacey, fra New Zealand, var på vei til bilen sin etter å ha deltatt på et foredrag på universitetet hennes. Da hun kom til bilen, fant hun en lapp under vindusviskeren på frontruten.

Først antok hun at det var en bot, men da hun gikk nærmere, kunne hun se at det var en serviett med noe skrevet på.

Hun fjernet den fra bilen, hvorpå hun satte seg inn i bilen sin. Hun antok bare at det var noen som hadde skrevet en sur kommentar om hvordan hun hadde parkert.

Men da hun begynte å lese notatet, var hun helt overveldet. Det som ble skrevet på serviett var noe av det mest givende hun noensinne hadde lest.

Samtidig var det også en av de mest fantastiske tingene du som menneske får muligheten til å oppleve. Servietten sa at Brooke hadde reddet et liv.

"Jeg forlot huset mitt med en plan, og ba om et tegn. Hvilket som helst tegn. Jeg så dette skiltet da jeg så bilen din på parkeringsplassen. Takk," sto det på servietten, ifølge Love What Matters.

Foto: Privat

Brooke Lacey skjønte bare hva det handlet om da hun husket at hun hadde satt et hjemmelaget klistremerke på bilen sin.

Det var et enkelt klistremerke med svart skrift, hvor det som sto tilsynelatende hadde stor betydning for personen som hadde forlatt servietten: 'Vær så snill å ikke drepe deg i dag. Verden er mye bedre med deg i den. Mer enn du vet. Bli her.’

Da pandemien rammet, bestemte Brooke, som selv hadde slitt med depresjon, at hun ønsket å lage 600 av disse klistremerkene. Hun visste at sårbare mennesker raskt ble enda mer sårbare i kriser.

Hun satte opp klistremerkene sine på en rekke steder i hjembyen Wellington, inkludert på sin egen støtfanger, i håp om å nå ut til noen som trengte det. Og det viste seg at klistremerket hennes reddet ihvertfall ett liv.