22-åring har kun 4 timer igjen å leve: Gjør noe ingen hadde forventet

27/07/2021 13:34

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
22 år gamle Kia Lettice fra Australia har allerede fått skjebnen sin bestemt. Hun har kjempet mot magekreft lenge. Nå ser det ut til at hun taper kampen. Hun ligger på Prince-of-Wales-sykehuset i Sydney når legene gir henne de dårlige nyhetene: til tross for cellegiftbehandlingen, har kreften spredd seg, og de frykter at hun bare har noen timer igjen å leve.  En av Kias beste venner, Mahalia Murphy, har vært med henne gjennom hele sykdommen, og hun har bestemt seg for å gjøre Kias siste tid så fin som mulig. Hun begynner å legge en plan. Det hele starter med en forespørsel, som fører dem til Internett. Mahalia spør de to rugbyspillerne, Greg Inglis og Beau Ryan, om å besøke Kia på sykehuset: «Viktig forespørsel!!! Kan noen hjelpe med å muntre opp venninnen min? Hun er på Prince-of-Wales-sykehuset og har bare fire timer igjen å leve. Hun vil gjerne møte Greg Inglis eller Beau Ryan. Vær så snill og del dette, og om noen har kontakt med dem, er vi kjempetakknemlige!» Kia er nemlig en stor rugbyfan. Greg og Beau er begge kjente spillere – selv om Beau ikke er aktiv lengre, men han er nå sportsreporter. Det utrolige blir virkelighet: Mahalias forespørsel sprer seg raskt over hele Australia, og ender opp hos de to rugbyspillerne. Bare to timer etter Mahalias melding ble sendt ut, skrev Beau til henne om at han var på vei og at han ville være på sykehuset om omtrent to timer. Når Mahalia forteller til venninnen sin om hvem som er på døra, kan ikke Kia tro det. For første gang på lenge, har hun et smil om munnen. Hun kan ikke tro at hun vil møte mannen som hun alltid har drømt om å få møte. Selv om hun kanskje ikke har lenge igjen å leve, vet hun at de siste timene vil være verdifulle. Når Beau kommer til sykehuset, tilbringer de noen hyggelige og morsomme timer sammen. De postet et gruppebilde på Facebook, som raskt fikk over 100 000 likes, med kommentarer fulle av varme, komfort og medfølelse. Men historien er ikke over enda. Kia tilbragte ikke bare timer med helten sin, men en hel dag. Da det hadde gått fire timer, som legene hadde sakt at hun hadde igjen, var hun fortsatt i live og glad. Beaus besøk ga henne kanskje litt ekstra energi og styrke.  Den energiboosten kan ikke forklares, men Kia og familien fikk i hvert fall noen ekstra dager før de tok farvel. Det er alltid fint å se stjerner som Beau Ryan som virkelig tar seg tid til fansen sin, spesielt i slike situasjoner. Han ga henne ikke bare et uforglemmelig øyeblikk, men også styrken til å leve et par dager til. Så utrolig bra gjort!  

22 år gamle Kia Lettice fra Australia har allerede fått skjebnen sin bestemt. Hun har kjempet mot magekreft lenge. Nå ser det ut til at hun taper kampen. Hun ligger på Prince-of-Wales-sykehuset i Sydney når legene gir henne de dårlige nyhetene: til tross for cellegiftbehandlingen, har kreften spredd seg, og de frykter at hun bare har noen timer igjen å leve. 

En av Kias beste venner, Mahalia Murphy, har vært med henne gjennom hele sykdommen, og hun har bestemt seg for å gjøre Kias siste tid så fin som mulig. Hun begynner å legge en plan.

Det hele starter med en forespørsel, som fører dem til Internett. Mahalia spør de to rugbyspillerne, Greg Inglis og Beau Ryan, om å besøke Kia på sykehuset:

«Viktig forespørsel!!! Kan noen hjelpe med å muntre opp venninnen min? Hun er på Prince-of-Wales-sykehuset og har bare fire timer igjen å leve. Hun vil gjerne møte Greg Inglis eller Beau Ryan. Vær så snill og del dette, og om noen har kontakt med dem, er vi kjempetakknemlige!»

Kia er nemlig en stor rugbyfan. Greg og Beau er begge kjente spillere – selv om Beau ikke er aktiv lengre, men han er nå sportsreporter.

Det utrolige blir virkelighet: Mahalias forespørsel sprer seg raskt over hele Australia, og ender opp hos de to rugbyspillerne. Bare to timer etter Mahalias melding ble sendt ut, skrev Beau til henne om at han var på vei og at han ville være på sykehuset om omtrent to timer.

Når Mahalia forteller til venninnen sin om hvem som er på døra, kan ikke Kia tro det. For første gang på lenge, har hun et smil om munnen. Hun kan ikke tro at hun vil møte mannen som hun alltid har drømt om å få møte. Selv om hun kanskje ikke har lenge igjen å leve, vet hun at de siste timene vil være verdifulle.

Når Beau kommer til sykehuset, tilbringer de noen hyggelige og morsomme timer sammen. De postet et gruppebilde på Facebook, som raskt fikk over 100 000 likes, med kommentarer fulle av varme, komfort og medfølelse. Men historien er ikke over enda.

Kia tilbragte ikke bare timer med helten sin, men en hel dag. Da det hadde gått fire timer, som legene hadde sakt at hun hadde igjen, var hun fortsatt i live og glad. Beaus besøk ga henne kanskje litt ekstra energi og styrke. 

Den energiboosten kan ikke forklares, men Kia og familien fikk i hvert fall noen ekstra dager før de tok farvel. Det er alltid fint å se stjerner som Beau Ryan som virkelig tar seg tid til fansen sin, spesielt i slike situasjoner. Han ga henne ikke bare et uforglemmelig øyeblikk, men også styrken til å leve et par dager til.

Så utrolig bra gjort!