23 år gamle Ella sovnet på toget: Fikk sjokk da hun våknet og så ned i fanget

04/07/2023 13:00

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Det var ikke et vanlig syn som ventet den 23 år gamle jenta da hun kom for å skryte under togreisen.

Det er veldig fristende å døse av når du tar en tur med offentlig transport.

Enten du reiser lange avstander med tog eller buss, er vibrasjonene fra dieselmotoren beroligende, og det er ikke et sjeldent syn å se slitne pendlere lukke øynene på vei hjem fra jobb.

Det samme skjedde med 23 år gamle Ella Johannesen, som tok toget fra Peterborough til den engelske byen Leeds en lørdag ettermiddag, skriver BBC.

Da hun hadde satt seg i toget, ringte den 23 år gamle universitetsstudenten moren og klaget over at hun hadde lite penger igjen etter den dyre januar måned.

Hun hadde opparbeidet seg mye gjeld da hun måtte si opp studentjobben for å vie tiden til studiene.  

– Jeg snakket med henne om de små pengene jeg hadde, og at jeg var bekymret for pengene mine og at jeg var bekymret, sier Johannessen til BBC.

Etter telefonsamtalen roet hun seg, så mye at hun kunne slappe av og lukke øynene et øyeblikk.

Da hun åpnet dem igjen, ventet et helt spesielt syn henne mens hun så ned i fanget. Her lå det 100 britiske pund, under en papirserviett.

Foto: Privat

Den vakre gesten fikk umiddelbart den unge kvinnen til å brast i gråt. Jeg vil gjerne si takk og fortelle den personen at de er en fantastisk person, og at det hjalp både humøret mitt og hjalp meg på veien videre, sier Ella Johannessen til BBC.

Hun har siden oppfordret til den glade giveren på Facebook i et rørende innlegg som har blitt delt over 18.000 ganger og likt av mer enn 22.000 mennesker siden lørdag.