25 år gammel kvinne gjorde sjokkerende oppdagelse om kroppen sin da hun ikke kunne få barn

23/06/2022 12:47

Emma

Utland
Foto. Shutterstock.com
Foto. Shutterstock.com
En 25 år gammel gift kvinne som har forsøkt å bli gravid i mer enn et år, har gjort en sjokkerende oppdagelse med kroppen sin.

En gift kvinne som har forsøkt å bli gravid i mer enn et år, har funnet ut at hun ble født som biologisk mann. Det skriver Daily Mail.

Den 25 år gamle kinesiske kvinnen ble fortalt at hun hadde det mannlige Y-kromosomet, til tross for at hun hadde kvinnelige kjønnsorganer, og at hun hadde levd hele livet som kvinne. Det er en sjelden tilstand som heter 'Intersex'.

Det ble oppdaget etter en røntgen av en skadet ankel, og forklarte blant annet hvorfor hun aldri hadde hatt menstruasjon eller ikke kunne bli gravid med mannen sin.

En lege ved sykehuset fortalte South China Morning Post at pasienten nå ville vurdere hennes fremtid da kvinnen revurderte sin kjønnsidentitet.

Kvinnen, hvis navn ble gitt som Pingping, ble fortalt at hun hadde en tilstand som heter '46 XY lidelse av seksuell utvikling', der personer med mannlige kromosomer har tvetydige, underutviklede eller manglende kjønnsorganer.

Siden kvinnen tilsynelatende hadde kvinnelige kjønnsorganer, hadde hun aldri stilt spørsmål ved kjønnet sitt, og hadde bare ignorert det faktum at hun aldri hadde menstruert.

Da moren tok henne med til legen som barn, fikk hun beskjed om at hun kanskje bare kunne utvikle seg saktere enn andre.

"Da jeg vokste opp, syntes jeg dette problemet var ganske pinlig, så jeg tok det ikke på alvor," sa hun.

Men legene som skulle se på ankelen hennes ble sjokkert over hennes underutviklede bein og undersøkte det videre, og fikk frem det overraskende resultatet.

Legene informerte henne om at hun ikke hadde livmor eller eggstokkene, noe som forklarte hvorfor hennes forsøk på å bli gravid endte i skuffelse.

Men hun hadde heller ingen mannlige kjønnsorganer eller testikler, som legene sa at disse kunne ha eksistert en gang, men er 'degenerert og forkrøplet'.

Videre uttalte legene at Pingpings familie burde ha tatt henne for en grundigere sjekk for mange år siden, som de la til at foreldrene hennes var nært beslektet.

De sa at de hadde behandlet Pingping for høyt blodtrykk og lavt kaliumnivå, men sa også at hun måtte få profesjonell hjelp til å håndtere sexoppdagelsen.

– Det tar lang tid å gjenoppbygge den sosiale rollen og rekonstruere familien, og det blir en vanskelig prosess der psykologisk inngripen er nødvendig. Men Pingping har ikke bedt om hjelp fra oss så langt, sier en psykiater.