26 år gamle Kevin glemte å tørke seg ordentlig på date: Etterlot bremsespor på datens seng

05/10/2021 13:41

Emma Sletta

Utland
Foto: twitter
Foto: twitter
26 år gamle Kevin satte seg selv i noe av en klein situasjon da han "glemte" å tørke seg ordentlig etter å ha besøkt toalettet.

Det er allerede litt flaut å gå på toalettet hos en date hvis du skal gjøre nummer to. Det blir imidlertid ikke mindre pinlig hvis du endelig gjør det, men "glemmer" å tørke deg ordentlig.

26 år gamle Kevin fant ut om denne situasjonen da han bodde hos en kvinne han hadde et godt øye for.

Kevin og daten hans hadde drukket mye alkohol i løpet av fredagen, og de ble senere enige om at de skulle ligge sammen hos henne. Det gjorde de, og alt var glede og godt.

Neste morgen raste Kevins mage, og han måtte skynde seg på toalettet. Alt var fortsatt i orden på dette tidspunktet, og Kevin tørket seg selv og gikk tilbake til sengs.

Dessverre fant Kevin ut at han ikke hadde tørket godt nok.

Bremsespor på lakenet

Mens daten dusjet, oppdaget Kevin brune flekker på lakenet. De kom fra Kevins rumpe da han tilsynelatende ikke hadde tørket seg ordentlig.

Kevin tok et bilde av det og sendte det til kompisen sin da han trengte akutt hjelp for å få det fjernet.

Jeg hadde lagt meg ned på et av laknene, men jeg har nok ikke tørket meg godt nok. Det er bremsemerker på lakenet hennes, skriver den desperate Kevin.

Det var imidlertid ingen hjelp å finne fra vennen. Han svarte tilbake med:

"Jeg skal krysse ut navnet ditt, men dette går umiddelbart på Twitter."

Foto: twitter

Da Kevin ba om hjelp igjen. Om hva han kunne gjøre, skrev kompisen at han ikke visste, men at han ville ha rømt og droppet kontakten umiddelbart.