26-årige Jonna tok en angrepille – dagen etter var hun blind

14/11/2017 13:15

Anniken Hauge

Utland
Dagen etter svenske Jonna Jinton hadde tatt en angrepille, opplevde hun store problemer med å se.

Den 26-årige bloggeren og youtuberen Jonna Jinton skulle ta en angrepille etter sex for å unngå unsøket gravididet. Men det skjedde ikke uten svært uheldige bivirkninger. 

Den unge kvinnen forteller nå i et blogginnlegg hvordan hun plutselig mistet synet etter å ha svelget pillen. 

Lørdag kveld lå hun på sofaen med kjæresten Johan, og etter en liten stund kjente hun at synet var slørete. Hun prøvde derfor å rette seg opp i sofaen og gni seg i øynene, men det ble ikke bedre. Da teksten og personene på TV-en begynte å bli vanskelige å se ble Jonna virkelig redd. Ettersom tiden gikk så hun mindre og mindre. 

Til slutt så hun nesten ikke kjæresten som satt rett ved siden av engang.

- Johan.. jeg klarer ikke å ansiktet ditt. Jeg ser ikke ansiktet ditt!!!, skriver hun på bloggen, og forklarer at hun på dette tidspunktet var veldig redd. 

Hun ringte derfor til moren sin som jobber innen helse, og Johan ringte etter ambulanse. Deretter ble det bare verre for den unge kvinnen. Hun begynte også å miste følelsen i armene og fikk helt panikk.

Ambulansen ankom etter en time og fikk tatt med seg den forvirrede og redde Jonna til sykehuset.

Etter flere dager og mange prøver inne på sykehuset, ble det til slutt konstatert at Jonna hadde fått en liten blodpropp. Den har angivelig sluppet taket fort, da ingen deler av hjernen kom til skade og det ikke var mulig å se den på røntgen, skriver hun på bloggen.

Jonna skriver at hun er lettet over at det gikk så bra og takker personalet på sykehuset for en god jobb. For å være på den sikre siden må hun ta blodfortynnende medisiner i en liten periode, og øyelegen må sjekke øyet hennes igjen senere for tegn på eventuelle skader.

Les også: 7 ting du ALDRI må bruke til å onanere
 

 

 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.