27 år gammel kvinne har ventet 'for' lenge - nå setter hun jomfrudommen til auksjon

27/08/2021 12:31

Emma Sletta

Utland
privatfoto
privatfoto
Lei av å vente på Mr. Right? Det var i hvert fall Gia Kourtney. Derfor har hun nå bestemt seg for å legge jomfrudommen hennes på auksjon.

Kjærlighet er en vanskelig størrelse.

Selv om det kan høres rart ut at akkurat nå i disse tider kan det være utfordrende å finne akkurat den rette partneren når et Tinder-match bare er et sweip unna, men det er virkeligheten for mange mennesker.

Det syntes i hvert fall 27 år gamle Gia Kourtney. Hun er jomfru, og hun er lei av å vente på at den rette fyren skal dukke opp. Nå har hun kommet til det punktet hvor hun like godt kan tjene litt penger på den første gang, og det er derfor hun har lagt jomfrudommen opp for salg. Det skriver Ladbible.com.

Det gir mening for henne

Det er en drastisk beslutning, men den 27 år gamle kvinnen fra New York forklarer at hun heller vil ha penger for det enn å miste jomfrudommen til noen hun mest sannsynlig ikke vil snakke med igjen - uten å tjene penger på det.

«Jeg vet det kan høres tøft ut, men jeg er 27 år, og på dette tidspunktet har jeg ventet så lenge, så jeg kan like gjerne gjøre noe smart», sier hun.

Om det er smart, er det sannsynligvis mange meninger om det. Men noen som synes det er en god idé er byrået Cinderella Escorts.

Det er dette byrået som Gia Kourtney nå er en del av og som står bak auksjonen.

Spesialauksjonen starter på 100.000 euro. Altså i underkant av 750.000 norske kroner.

Slik at ingen blir lurt, har Gia Kourtney vært hos sin fastlege, som har bekreftet at hun fortsatt er jomfru. I tillegg har hun også vært hos en psykolog som kan forsikre seg om at 27-åringen er mentalt sunn og rask, og derfor er i stand til å ta denne kontroversielle avgjørelsen, forklarer hun til Ladbible.com.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.