29 år gammel kvinne trosser kulden og tar et iskaldt bad - men se nå når hun reiser seg

17/03/2023

Sofie Hansen

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Jonna trosset kulden og tok en dukkert i det kalde skjelvet, men vent til hun kommer opp.

Vinterbading har virkelig slått an.

Og selv om de fleste kan nikke gjenkjennende til et bad om sommeren, er saken en helt annen når det kommer til vinterbading.

Men likevel har den fått en høy stjernerangering av mange dansker.

Og jeg lurer på om den er kommet for å bli. En av dem som elsker å hoppe en tur i det kalde skjelvet er Jonna Jinton fra Sverige. Det avslører hun i et brutalt ærlig intervju med Expressen.

Tilbake i mars i fjor fortalte Jonna at hun er født og oppvokst i Gøteborg, men at hun for syv år siden valgte å flytte til en liten landsby i Nord-Sverige.

Og i byen var det ni innbyggere, derfor var hun veldig isolert og kunne la seg inspirere av naturen og lage kunst.

Jonna produserer også videoer om livet i Nord-Sverige, og de videoene går verden rundt. Og i skrivende stund går hennes siste video viralt på sosiale medier, og det med god grunn.

Jonna forklarer at hun i fjor ble syk i den kaldeste perioden, og siden hun lever veldig isolert, var det veldig tungt for den unge svensken, og hun følte seg veldig hjelpeløs.

Nettopp derfor var hun fast bestemt på at denne vinteren ikke skulle rammes på samme måte, og hun hadde som mål å trosse og overvinne vinteren. Derfor tok hun veien forbi en innsjø i nærheten.

Og i videoen ser vi øyeblikket da hun tråkker ut i det iskalde vannet for Innsjøen står helt stille, det samme er luften rundt henne.

Plantene er frosne og det er ingen fugler på himmelen. Alt er helt rolig og fredelig, bortsett fra blikket i Jonnas øyne.

Hun puster tungt og voldsomt for å holde seg under vannoverflaten. Og hun legger ikke skjul på at hun føler seg mer levende når blodet strømmer gjennom kroppen hennes:

«Jeg føler meg aldri mer levende enn når jeg går ned i iskaldt vann og kan kjenne blodet strømme gjennom kroppen min og gjøre alt det kan for å holde meg i live. I det øyeblikket er jeg helt til stede», sier Jonna.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.