31 år gammel mann nekter å motta COVID-19-vaksine: Men nå blir han nektet hjertetransplantasjon

Privatfoto

Den 31 år gamle DJ-en er fjernet fra transplantasjonslisten fordi han har nektet å få COVID-19-vaksinen.

CBS Boston rapporterer at Ferguson skulle vært den næste på listen til å få en hjerte transplantasjonen på Brigham and Women's Hospital, men at han endte opp med å bli fjernet fordi han ikke var vaksinert, sier familien.

Les også

40 år gammel sportsstjerne funnet død på gaten

Fergusons far, David, sier at sønnen hans sårt trenger hjertetransplantasjonen, men at han fortsatt nekter å få vaksinen, noe som vil tillate ham å være kvalifisert igjen.

«Det er litt imot hans grunnleggende prinsipper fordi han ikke tror på det. Det er en politikk de håndhever, og fordi han ikke vil ha vaksinen, har de fjernet ham fra listen over hjertetransplantasjoner," sa David, som senere legger til:

"Min sønn har gått til randen av død for å holde fast på sine posisjoner, og han har blitt presset til det ytterste."

Privatfoto

Brigham and Women's Hospital, en Harvard-basert utdanningsinstitusjon, sier at deres politikk for dobbeltvaksinerende transplantasjonsmottakere følger de samme reglene som andre organtransplantasjonsprogrammer i USA.

«COVID-19-vaksinen er en av flere vaksiner og livsstilsatferd som kreves av transplantasjonskandidater i Mass General Brigham-systemet for å skape både den beste sjansen for vellykket kirurgi og også pasientens overlevelse etter transplantasjonen», heter det i sykehusets uttalelse.

Fergusons familie har vurdert å flytte ham til et sykehus som ikke krever at transplantasjonspasienter skal ha vaksinen, men frykter at han ikke er stabil nok til å bli flyttet.

«Vi utforsker aggressivt alle alternativer, men tiden renner ut», sa David.

Privatfoto

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) har også antydet at immundempende, inkludert de som venter på en organtransplantasjon, bør vaksineres da de har høyere risiko for komplikasjoner.

NHS Blod- og transplantasjon og International Society for Heart and Lung Transplantation i Storbritannien ved modtage vaccinen mod Covid.

En talsperson påpeker imidlertid til UNILAD at dette ikke er et krav.

– Vaksinasjonsstatusen din har ingen betydning for om du kan motta en transplantasjon eller donere organer i Storbritannia, sier en talsperson for NHS Blood and Transplant til UNILAD.

Les også

Mor var lei av sin respektløse 13 år gamle sønn: Nå har brevet hennes tatt nettet med storm