32 år gamle Anastasia var lei av utseendet sitt: Nå er hun et "vakkert monster"

25/08/2021 09:24

Emma Sletta

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Anastasia følte hun så ut som en hamster, så hun bestemte seg for å endre utseendet sitt.

«Jeg likte ikke ansiktet mitt før behandlingene, jeg så ut som en hamster fordi kinnene mine var her og jeg ville ha dem høyere.»

Det sa 32 år gamle Anastasia Pokreschuk da hun besøkte det britiske TV-programmet «This Morning».

Det er det mediet The Sun som skriver.

I dag beskriver hun seg selv som et «vakkert monster» og sier hun er fornøyd med sitt «nye ansikt», som nå er et resultat av ulike inngrep.

–Jeg har Botox, fyllstoffer i kinnene, fillers i leppene, fillers i kjeven og haken, sier Anastasia, som er klar over at utseendet hennes ikke er for alle.

«Jeg vet at dette er ekstraordinært, men jeg er fornøyd med utseendet mitt», fortalte hun vertene i det britiske TV-programmet.

“De er psykopater”

Anastasias opptreden har fått flere TV-seere til tastene.

«Jeg har sett noen veldig populære selskaper tilby disse behandlingene og reklame på sosiale medier med bilder av kvinner med fillers i kjeven og i kinnene som gjør ansiktene deres så kantete at det ser ut som en 'Maske'», skriver en bruker.

"Disse legene / kirurgene er ærlig psykopater. Hvordan kan du være stolt over å fortsette å forvrenge andres ansikt på den måten», skriver en annen.

Den meningen blir støttet av en lege som også var gjest i TV-programet, skriver The Sun.

Han mener også, at Anastasias behandlinger burde være stoppet tidligere. 

«Når jeg ser på henne fra et profesjonelt synspunkt, ser hun ut til å være overbehandlet», sier legen Steven Harris, som ble støttet av flere TV-seere.