33 år gamle David Olson, fikk litt av en overraskelse da han en dag skulle fikset hagen sin.

14/07/2021 08:52

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Noe måtte gjøres med sementtrappen i bakgården.

Det var det David Olson tenkte da han begynte å rive den ned 1. Juli i år. Plutselig så han en svart kugle i sanden. Da han gravde videre, oppdaget han flere og flere. Det viste seg å være bowlingkuler, totalt 160 kuler gjemte seg i bakgården, skriver The Mirror.

David forklarer at han «følte seg som en paleontolog» da han støvet av den ene bowlingballen etter den andre.

"Noen av dem så ut som fremmede egg. Jeg trodde kanskje det bare var noen få. Men jo dypere jeg gravde, jo mer innså jeg at det var et slags gitterverk som bidro til å danne grunnlaget for trappene, sier David, og legger til at han faktisk er fornøyd med oppdagelsen.

– Det er litt lettere å rulle bort bowlingballer enn å flytte sand, sier David, som har funnet grunnen til at bowlingballene har funnet veien til hagen.

Det pleide å være en fabrikk i nærheten som laget bowlingballer. Tidligere ansatte har fortalt David at de tok de skrapte kulene hjem og brukte dem som et alternativ til sand.

De mange bowlingballene går ikke til gjenvinningsstasjonen, melder David. Han planlegger å bruke kulene i skulpturer eller som en kant i hagen sin.