36-årig mann ble forvist til sofaen etter kjempekrangel med konen: Da hun sto opp neste morgen ble hun skrekkslagen

11/07/2017 16:15

Ida Veiden Brakstad

Utland
Foto: Mercury Press/Polfoto
Foto: Mercury Press/Polfoto
Etter at en voldsom krangel skapte splid mellom ekteparet ble mannen forvist til sofaen. Men neste morgen brøt konen ut i gråt da hun gikk inn i stuen.

Det var en krangel av dimensjoner som fandt sted mellom det britiske ekteparet Ashley og Mikey Murrell fra byen Weelington. 

Den 36-årige Mikey Murrell hadde en slitsom jobb som tepperenser og arbeidet opp til 16 timer om dagen, sju dager i uken for å spare opp penger til ekteparets bryllupsdag, hvor han ville ta konen og deres tre barn med til Disneyland. 

Men de lange arbeidsdagene fallt ikke i god jord hos Ashley Murell som var lei av å være alene med barna og husholdningen. Dette første så til en kjempekrangel en kveld den 16.mai i år, skriver Mirror. 

- Da han kom hjem den kvelden var han så trøtt at han nesten ikke kunne stå oppreist. Jeg har aldri sett ham så utmattet før. Jeg kunne ikke holde det ut og ble sint på ham. Derfor ba jeg ham omå  sove på sofaen - noe som var utrolig dumt siden jeg gjerne ville være nær ham, sier Ashley Murrell til avisen. 

Foto: Mercury Press/Polfoto

Men det skulle bli den siste gangen den britiske 3-barnsmoren så mannen sin. 

- Neste morgen da jeg hadde stått opp og gått ut av soverommet fikk jeg straks følelsen av at noe var galt. Han lå i nøyaktig samme stilling som kvelden i forveien, men ansiktet hans var helt grått og fargeløst, sier Ashley Murrell. 

Hun kjente på huden hans som var helt kald, og da gikk den tragiske sannheten opp for henne. Mikey Murrell hadde dødd i løpet av natten, og hadde ligget livløs på sofaen. 

Foto: Mercury Press/Polfoto

-Da jeg rørte ved huden hans skvatt jeg tilbake og løp ut av rommet. Jeg begynte å rope 'faren din er død' til 14-åringen min, og etterpå løp jeg ut på gaten og ropte at Mikey er død, sier hun til avisen. 

Nesten to måneder etter Mikey Murrells tragiske død henger skyldfølelsen fortsatt over henne.  

- Jeg føler meg så skyldig. Jeg var så lei meg over at jeg hadde latt ham sove på sofaen. Det er så hardt å tenke på at de siste ord jeg sa til ham var i sinne, sier Ashley Murrell til Mirror. 

Foto: Mercury Press/Polfoto

En obduksjon viste at Mikey Murrell hadde blitt kvalt i søvnen, og han ble begravet den 8. juni.