37 år gammel mann stjal fra supermarked: Du gjetter aldri hvor politiet fant han

02/08/2022 13:07

Emma Sletta

Utland
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
En 37 år gammel mann stjal fra en butikk, og så prøvde han å gjemme seg for politiet på et veldig spesielt sted.

En 37 år gammel mann ble pågrepet onsdag 20. juli, etter at han først stjal på et supermarked og deretter forsøkte å stikke av fra politiet. Alt dette mens han var påvirket av alkohol.

På ettermiddagen onsdag 20. juli i den franske byen Mondeville, nær Caen, var den 37 år gamle Arnaud ute og handlet. Arnaud valgte imidlertid å ikke betale for varene sine, og da de ansatte i butikken prøvde å stoppe ham, presset han dem og stakk av. 

Det skriver det franske medie Actu.fr.

Først via bilen hans, som sto parkert på parkeringsplassen foran butikken.

Han kjører av gårde på feil side av veien, og det tar ikke lang tid før han blir stoppet av politiet. Han innrømmer at han ikke har førerkort, og så prøver han plutselig å stikke av fra politiet.

Denne gangen er det til fots, og i et vanvittig forsøk på å komme seg helt vekk fra politiet, velger den 37 år gamle mannen å klatre opp i et tre for å gjemme seg.

Det tar imidlertid ikke lang tid før politiet finner den 37 år gamle Arnaud oppe i treet. Han nekter i utgangspunktet å komme ned, men når en annen patrulje ankommer åstedet, velger den berusede Arnaud å komme ned uansett.

Politiet arresterte Arnaud og siktet ham for tyveri, kjøring mens han var beruset, kjørte uten førerkort og sist men ikke minst for å ha forsøkt å stikke av fra politiet.

I retten erklærte Arnaud seg skyldig i anklagene, og hans forsvar var at det var alkoholen som fikk ham til å gjøre det.

Allerede 16 dager før pågripelsen hadde Arnaud blitt stoppet av politiet fordi han kjørte rundt uten førerkort. Totalt har den 37 år gamle mannen ikke mindre enn 12 plasser på rullebladet.