4 år gamle Peter åpnet begeistret gaven: Det som var i esken ødela julen

18/04/2024 21:30

Emma

Utland
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Familien forsøkte å berge situasjonen og skyldte på «rampestrekene».

Denne artikkelen er opprinnelig fra julen 2023.

En julegave som skulle være årets høydepunkt for en fire år gammel gutt, endte i tårer da esken som skulle inneholde en Hot Wheels-racerbane viste seg å være fylt med tilfeldige gjenstander.

Familien, som kjøpte gaven på B&M i Neath, er knust over at sønnen måtte oppleve denne skuffelsen på selve julaften.

Det melder Wales Online.

Guttens far, Nathan Watters, beskrev situasjonen som hjerteskjærende, og sa at han kunne se "skuffelsen og julestemningen bli revet ut" av sønnen Peter da de oppdaget at esken inneholdt alt annet enn de forventede lekene.

Han påpeker at esken var forseglet og ikke umiddelbart viste tegn til å ha blitt brutt opp ved kjøp.

Etter hendelsen trodde familien først at noen kunne ha returnert leketøyet uten å inkludere det i esken. Men B&M har nå informert dem om at det var et produksjonsproblem.

Bilder avslører at boksen inneholdt tilfeldige gjenstander som kleshengere og deler av bilderammer som muligens var ment å etterligne lyden av bildeler.

Du kan se bilde nederst i denne artikkelen.

Den lille gutten spurte:

"Hvorfor gjorde julenissen dette? Er det fordi jeg har vært slem?»

Familien prøvde å dempe situasjonen ved å skylde på en "slem alv" som angivelig lurte julenissen.

Det er fortsatt ingen forklaring på hvordan gjenstandene havnet i esken i stedet for de forventede lekene. Både B &M og Mattel, eiere av Hot Wheels, har blitt kontaktet for kommentar.

Nathan forsikrer at ansatte i Neath-avdelingen har forsikret dem om at de alltid sjekker returer og beklager hendelsen.

Familien returnerte til B &M den 26. desember for å få en forklaring og bytte gaven til en annen racerbane. Faren forteller at de fikk en erstatning og to pakker med Hot Wheels-biler som unnskyldning.

Foto: Nathan Watters

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.