51 år gammel kvinne skal føde sitt eget barnebarn

28/07/2022 10:15

Emma Sletta

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Det er sjelden at en kvinne føder sitt eget barnebarn. Likevel er det aktuelt for 51 år gamle Julie.

Breanna og Aaron Lockwood hadde en stor drøm om å bli foreldre etter bryllupet i juni 2016. Etter å ha prøvd å realisere drømmen i lang tid, innså de at det kanskje aldri ville være mulig.

Etter å ha prøvd å bli gravid i flere måneder, uten hell, valgte de å kontakte en fruktbarhetsklinikk for å få hjelp. Her startet de ikke bare på fertilitetsbehandling, men også en lang reise, skriver OprahMag.

Breanna, som slet med å bli mor til sitt første barn, hadde to uprovoserte, og ble senere diagnostisert med Asherman syndrom, en tilstand som forårsaker arrvev i livmoren.

Deretter ble de anbefalt av legen Dr. Brian Kaplan for å finne en surrogatmor. Dessverre er det ikke en billig prosess å finne en surrogatmor, da det lett kan koste i områder på 630.000 kroner.

Foto: Instagram

På sidelinjen hadde de Breannas mor, Julie Loving. Hun kunne tydelig se at datteren hennes ble mer og mer motløs. Spesielt siden de ble anbefalt å bruke en surrogatmor, som paret ikke hadde råd til å betale for.

Det fikk henne til å komme med et noe atypisk forslag. Hun foreslo om hun skulle være surrogatmor til sitt eget barnebarn. Til å begynne med var Breanna litt skeptisk til ideen, men Julie klarte å overtale datteren.

– Jeg følte at jeg hadde vært en del av dette fra starten av. Jeg følte all hennes tristhet og kamp. Jeg visste at jeg var en sunn 51 år gammel kvinne, og jeg visste at jeg kunne gjøre dette for henne da jeg tar godt vare på meg selv. Jeg føler meg ikke som en 50-åring, men som 30-åring, sier Julie til OprahMag.

Det var imidlertid ikke bare Breanna som var litt skeptisk til ideen. Det var legen også da Julie var 51 år på den tiden. Det viste seg imidlertid at hun hadde perfekt helse, og derfor så legen senere ikke et problem med det.

Julie ble derfor surrogatmor til sitt eget barnebarn, som hun adopterte 2. Breanna har dokumentert hele prosessen på sin Instagram-profil, med mer enn 179 000 følger.