6 år gammel gutt reddet lillesøster: «Hvis det var noen som skulle dø, skulle det vært meg»

20/07/2020 09:15

Emma Sletta

Utland
Dette er hjerteskjærende bilder av den lille gutten, som etter en dramatisk ulykke blir hyllet som en helt.

En sann helt

Det er ingen tvil om at den 6 år gamle gutten Bridger, fra byen Cheyenne i den amerikanske delstaten Wyoming, er en ekte helt. Han beskyttet lillesøsteren sin da hun ble angrepet av en hund. Det skriver Ladbible.com

Han så at hunden ville angripe søsteren, og han var rask med å stå i veien for den aggressive hunden. I stedet for å angripe den lille jenta, gikk hunden nå etter Bridger.

Etter å ha blitt bitt i ansiktet, klarte Bridger og søsteren å komme seg vekk fra hunden, og heldigvis ble de fraktet til sykehuset kort tid etter ulykken. Der var det en flink lege som reddet ansiktet hans med rundt 90 sting.

 

 

‘Nevøen min er en helt’ 

Det er Bridgers tante, Nikki Walker, som etter episoden la ut et bilde på instagram profilen hennes, der hun forteller om den tragiske hendelsen og samtidig hyller den lille nevøen hennes. 

«Nevøen min er en helt som reddet søsteren hans fra å bli angrepet av en hund. Han grep inn, så hunden angrep han i stedet for søsteren sin». 

Hun legger til at Bridger forklarer at hvis noen skulle dø, måtte det være han. 

Nikkie Walker la ut bilde på Instagram for en uke siden, hvor hun fortsatt oppdaterer hans tilstand.

«Sårene hans ser så mye bedre ut! Han er i godt humør og hans fantastiske personelighe er fremdeles intakt.»

«Han kan ikke helt smile ennå, men han lo da jeg leste noen av kommentarene deres høyt for han. Jeg vil også legge til at hundens eiere er gode mennesker som bare har vist omsorg for Bridger og hans familie.»

Det er ingen tvil om at det er en ekte helte handling, den 6 år gamle gutten har utført.

 

 

Læs også:

3 geniale triks: Så enkelt kan du bli kvitt løvetann i hagen Hvis du også er lei av løvetann i hagen din, bare følg disse tre smarte triksene.
Meghan og Harry: Nå er det slutt Parret forteller nå at det er slutt.