6 år gammel jente kastet opp voldsomt: Nå har hun 12 måneder igjen å leve

07/02/2021 14:15

Emma

Utland
En seks år gammel jente kastet opp voldsomt en morgen. Nå har legene fortalt foreldrene at hun bare har 12 måneder igjen å leve.

Den sønderknuste familien til en seks år gammel jente har blitt fortalt at hun bare har 12 måneder igjen å leve, og sier at hun har blitt "frarøvet barndommen" av en sjelden form for uhelbredelig hjernekreft. Det skriver Daily Mail.

Seks år gamle Lily McKelvey, fra Essex, har blitt diagnostisert med en diffust infiltrerende pons-glioma (DIPG), en sjelden svulst som utvikler seg i hjernestammen. Det ble oppdaget etter at hun begynte å kaste opp voldsomt om morgenen.

Hennes foreldre, Jack og Elizabeth, prøver nå å samle inn penger slik at de kan sende Lily til New York, hvor hun kan få en banebrytende behandling som kan forlenge den lille jentas liv, men er ikke tilgjengelig i Storbritannia.

Lilys sønderknuste tante, Lucy, har sagt at Covid-19-krisen har betydd at Lily kanskje ikke kan tilbringe sitt siste år med venner og familie.

"Behandling i USA kan forlenge livet hennes slik at hun får se broren sin og kan tilbringe tid med vennene sine etter dette året når vi forhåpentligvis kan komme oss ut av pandemien," fortalte hun Stoke-on-Trent Live.

Hun fortsatte med å forklare: "Hun kan ikke leke med vennene sine. Hun har blitt frarøvet barndommen sin."

Lily var frisk og frisk da hun ble født i oktober 2014, og familien hadde sin "lykkeligste jul noensinne" i 2020 da de fant ut at Lily skulle bli storesøster til en yngre bror i juni 2021.

Men kort tid etter jul begynte Lily å bli voldsomt syk om morgenen. Legene trodde først at symptomene pekte på et alvorlig tilfelle av gastrointestinal infeksjon.

Jack og Elizabeth bestemte seg imidlertid for å konsultere en privat lege som rådet dem til å få Lily undersøkt på Colchester Hospital, hvor hun ble undersøkt av barnelegen 10. Januar.

Lily gjennomgikk ulike tester, inkludert en CT-skanning som avslørte mye i Lilys hjerne. Den neste ble hun MR-skanning, hvorav resultatene ble sendt til Addenbrooke's Hospital Cambridge.

Dagen etter kjørte foreldrene til Cambridge for å se resultatene av skanningen, hvor de ble fortalt at Lily hadde en diffus infiltrerende pons-glioma (DIPG), som er en svulst som vokser i hjernestammen.

Foreldrene ble også fortalt at tilstanden er uhelbredelig og at uten strålebehandling ville datteren ikke leve mer enn seks måneder.

Lily startet den første av 13 økter med strålebehandling ved Addenbrooke's Hospital Cambridge onsdag 20 januar, som kan forlenge livet hennes med ytterligere 12 måneder.

Etter å ha undersøkt denne sjeldne formen for hjernekreft, oppdaget Jack og Elizabeth en spesiell type behandling i New York som potensielt kunne bidra til å forlenge datterens liv.

Foreldrene har konsultert sin lege i Cambridge, som har bekreftet at Lily kan være i stand til å reise til New York for å bli behandlet etter at hun har fullført sin strålebehandling.

Som et resultat prøver foreldre nå å skaffe £ 370.000, som tilsvarer rundt £ 3.1 millioner.

Hvis du ønsker å donere til Lilys behandling, vennligst besøk hennes side på GoFundMe her.  

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.