7-årige Alexandra døde mens hun lekte under bursdagsfeiring: Nå kommer moren med en advarsel

12/10/2023 21:00

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor har uttalt seg etter at syvåringen hennes døde på tragiskvis.

Channa Kelly fra Tennessee kjøpte en stor ballong med nummer syv til datteren, Alexandra Hope Kellys bursdagsfest.

Alexandra - kjent som Alex for kort - ble født 27. september 2016 og gjorde alle Channas 'drømmer til virkelighet' - en ung jente 'full av nysgjerrighet' som 'elsket kunst og håndverk av alle slag' og som 'smilte på alles ansikt og brakte så mye glede og latter inn i morens liv.

En uke etter Alex's store dag, satt Channa med datteren sin og blåste opp alle latex ballonger - klar over at de er en kvelningsfare for små barn - men sa at datteren hennes også kunne blåse opp hennes folie "syv" ballong.

Moren tok til Facebook for å dele detaljer om hva som skjedde en uke etter Alexs syvende bursdagsfeiring.

Hun skrev: "Til hendes fødselsdagsfest kjøpte jeg den 24. september en stor 34 tommer regnbue Mylar. Som forelder var jeg alltid klar over kvelningsfaren for latexballonger, men jeg hadde aldri forestilt meg at det var en slik risiko forbundet med disse veldig store Mylar heliumfylte ballongene."

Hun forteller: "Jeg gikk til soverommet mitt uvitende om noen farer med denne typen ballong. Jeg sovnet en kort stund, og da jeg våknet fant jeg datteren min med ansiktet ned på stuegulvet der jeg hadde forlatt henne.”

Tragisk nok trodde hun datteren sov, men så la hun merke til at ballongen «var rundt hodet hennes».

Channa 'ville aldri ha forestilt seg' at datteren hennes 'ville ha vært i stand til å passe' heliumballongen over hodet hennes. Moren ringte 911, forsøkte hjerte- og lungeredning, og politi, brannmenn og ambulansepersonell kom senere til og tok over.

"De jobbet utrettelig for å prøve å bringe henne tilbake, men deres forsøk på å gjenopplive henne mislyktes."

Channas innlegg konkluderer: "Jeg gråt hysterisk og var i fullstendig sjokk over det som nettopp hadde skjedd, at datteren min og enebarnet mitt faktisk var borte.”

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?