79-åring stoppet av politiet: Når de hører årsaken, endrer situasjonen seg

08/08/2022 11:29

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Da politiet stoppet en 79 år gammel mann som kjørte for fort, forutså de ikke hvordan historien ville ende.

En 79 år gammel mann fra Sterling Heights i Michigan i USA ble stoppet av politiet. Da offiseren så at den eldre herren gråt bak rattet, tok han en uventet beslutning som har ført til høy ros på sosiale medier.

En natt i september vinket politibetjent Kevin Coates den 79 år gamle bilisten til siden av veien fordi han hadde kjørt for fort.

Den eldre herren forklarte at hans navn var David og at 'alt hadde gått galt' for ham. Det var derfor ikke vanskelig for Kevin å registrere at den eldre mannen trengte hjelp.

"Jeg prøver virkelig å kjøre ordentlig," sa David angivelig, ifølge Fox 2.

"Jeg kjøpte en ny TV i dag fordi jeg ønsket å gjøre kona mi lykkelig, og jeg kan ikke få den plugget inn," fortsatte den fortvilte mannen.

Han forklarte videre at hans kone er syk og at de har en voksen sønn som lider av ulike funksjonshemninger. I tillegg sa han at grunnen til at han var ute og kjørte var fordi han ikke kunne finne de riktige kablene for å koble til den nye TV-en.

Betjent Kevin lyttet til David i lang tid, og prøvde til og med å hjelpe ham med å løse problemene mens de sto på siden av veien.

Til slutt mislikte Kevin den 79 år gamle David. Han klarte derfor ikke å bøtelegge ham og bestemte seg for at han ville hjelpe ham med å koble tv-en han hadde kjøpt til sin kone.

Derfor ba han om å få Davids nummer slik at han senere kunne kjøre forbi for å hjelpe ham. Og Kevin er helt klart en mann som holder løftene han gir.

Senere samme kveld kjørte han og to andre offiserer forbi Davids hjem, hvor de hjalp ham med å installere den nye TV-en. De tok seg til og med tid til å gjøre ham kjent med hvordan det fungerer også.

En video om hendelsen, samt å vise hvordan det så ut da David ble stoppet av Kevin, har gått viralt på sosiale medier. Dette har ført til at Kevin har blitt rost på en stor måte for sin beslutning om å hjelpe den eldre herren.

"Jeg er veldig stolt av officer Coates, offiser Verougstraete og ny rekrutteringsoffiser Jakushevich for å hjelpe våre innbyggere," sa Dale Dwojakowski, Sterling Heights politisjef.