9 år gamle Alissa spiste adventskalenderinnhold i flere dager: Så fikk hun skummel overraskelse

14/12/2020 16:10

Emma

Utland
Den 9 år gamle jenta gikk lykkelig om bord i adventskalenderen og spiste løs av innholdet. Men så oppdaget hun at kalenderen ikke var for henne i det hele tatt.

Julen er lik adventskalendere. Begge de på TV, men like mye spiselige slags. Jeg er sikker på at Jess Evans vil være enig i det. Ifølge Unilad kjøpte hun en adventskalender til sin 9 år gamle datter Alissa. Hun fant en billig sjokolade adventskalender, tenkte hun, og så julefreden var garantert. Men det gikk ikke helt slik.

Adventskalenderen var for katter

Som det frem ser på bildet nedenfor, må det ha gått litt fort for Jess Evans da hun valgte denne spesielle adventskalenderen for datteren sin. På kalenderen er det et stort bilde av tegneseriekatten Garfield på, og i tillegg står det også "adventskalender for katter" med store fonter på kalenderen.

Alissa kom gjennom flere dager med grønn "sjokolade" før hun måtte kaste inn håndkleet. Det smakte rett og slett for ille. Alle foreldre kan nok nikke til Jess Evans reaksjon når hun forklarer at hun var litt sjokkert da datteren nektet å åpne flere dører i adventskalenderen. Men da det gikk opp for henne hvorfor Alissa ikke ville spise mer av innholdet, følte hun seg som en dårlig mor.

"Jeg var i sjokk og følte meg som den verste moren noensinne da jeg innså at jeg hadde kjøpt henne en kalender for katter. Hun sa de smakte litt rart, men hadde ikke sagt at de var forferdelige, så jeg bare glemte. Alissa hadde ikke spist dem på noen dager, og da jeg spurte hvorfor, ga hun meg kalenderen. Jeg husker jeg tenkte at de hadde en morsom grønn farge og luktet ikke sjokolade. Da jeg snudde kalenderen og leste at det var kattemat, trodde jeg nesten ikke på det, og det hadde tatt 11 dager for oss å legge merke til det, forklarer hun.

Men julen er en tid for tilgivelse og kjærlighet, så jeg lurer på om 9 år gamle Alissa har tilgitt sin mor for tabben. Ellers kan en litt større julegave under treet hjelpe.