9 år gammel jente "heldig å være i live" etter angrep av hamster

03/04/2021 21:13

Emma

Utland
En ni år gammel jente har blitt kalt "heldig å være i live" etter at hamsteren bet fingrene, og skaper en potensielt livstruende infeksjon.

I 1975 ble en ekte kultfilm utgitt da den legendariske komediegruppen Monty Python ga ut filmen 'Monty Python and the Crazy Knights'. En av scenene som virkelig sikret filmen en plass i komediens hall of fame er når en haug med mindre modige riddere må kjempe mot et fryktet monster.

Det fryktede monsteret viser seg å være intet mindre enn en "morderkanin", og selv om få gnagere finner seg selv kjemper til døden mot en flokk riddere, scenen kan ikke ha vært fullt så gooed som du kanskje tror.

Bevart, det er verken riddere eller morderkaniner i denne historien fra England, men en gnager med en plutselig blodlyst og en ni år gammel jente spiller hovedrollene.

For den ni år gamle jenta som het Sapphire Swannack, var det en dag som så mange andre at han tok sin høyt elskede hamster, Blue, ut av buret. Men noe var ikke som det pleide å være, og ut av det blå valgte Blue å sette tennene i den unge jentas en finger.

Jentas mor, Lucie, forklarer til Daily Star atdet var en kraftig bit som fikk blodet til åløpe. Som en forholdsregel kjøpte hun derfor en form for antibiotika da hun hadde hørt om farene ved dyrebitt.

Dette bør imidlertid vise seg ikke å være nok. På kort tid fikk Sapphire røde merker opp armen, hun utviklet feber og høyt blodtrykk. Lucie skyndte datteren sin til sykehuset.

På sykehuset fikk Sapphire den behandlingen hun trengte, en mindre operasjon for å rense såret helt, og i løpet av få dager var hun på toppen igjen, men ifølge Lucie kunne det ha gått veldig galt.

"Infeksjonen kunne ha spredt seg til hjertet hennes. Hun kunne ha dødd,"

Hamsteren har blitt sendt en tur i skammenes hjørne, i form av et opphold hos en av familiebekjentene, som Lucie forklarer – " Vi har bedt dem om å bruke boksehansker når de arbeider med det,"