93 år gamle Simone blir arrestert på bursdagen sin: Naboer i sjokk

18/04/2021 10:33

Emma Sletta

Utland
Naboer ble sjokkert da politiet ankom.

Simone (93) er en livlig og sosial kvinne. Hun elsker å tilbringe tiden med venner og familie, som alle beskriver henne som snill og snill.

Men da Simone fylte 93 år, ble hun arrestert. Det fikk flere av naboene til å lure på når de så at politiet kom for å hente den eldre kvinnen, skriver Newsner.

Hendelsen fant sted i byen Augusta i delstaten Maine i USA. Her ble 93 år gamle Simone plutselig arrestert av politiet mens naboer og venner så på. Hovedpersonen selv, Simone, var også forvirret da politiet banket på.

Imidlertid var det en person som ikke var så overrasket. Simones datter, Anne M. Dumont, var vitne til hele situasjonen.

Fan av TV-serien Cops

Simone er en stor fan av TV-serien Cops, som skildrer hverdagen til amerikanske politibetjenter.

Datteren Anne hadde derfor overtalt politiet i Maine til å «arrestere» Simone, som en morsom overraskelse.

Politimannen Doody hadde gleden av å arrestere Simone og ta henne med i politibilen. Her fikk hun sjansen til å føle hvordan det er å bli arrestert og kjøre politibil - akkurat som i hennes favoritt TV-serie!

Lykken var total da politiet lot Simone starte sirenene.

"En stor takk til politiet som tok seg tid til å overraske moren min til tross for deres hektiske timeplan. Hun er en overlykkelig kvinne, og hun snakker fortsatt om den dagen hun ble «arrestert», skrev Anne M. Dumont en måned senere i et innlegg på Facebook.

"Mamma ble arrestert. Ja, arrestert. Jeg sa jo at hun var slem, men du trodde ikke! Hun lurte oss alle sammen. Nå som hun er ute av fengsel, kan jeg komme med dette innlegget... Spøk, hun gikk ikke i fengsel», skrev datteren i innlegget, og la til:

"Den virkelige historien? Jeg hadde planlagt at politiet skulle komme og "forsiktig arrestere" henne. Hun fylte 93 år den 7. Mamma elsker å se på politiprogrammet. Hun snakker mye om hvordan politiet har en tøff jobb og hva de har med å gjøre. Og hun lurte på hvordan det var å bli arrestert og sitte i baksetet. Så ja, det var her ideen kom fra, så det er hennes egen feil», skriver hun i det morsomme innlegget, der du kan legge ut fra «arrestasjon».

– Hun fikk  se innsiden avpolitibilen. Både for- og baksetene, samt trykket på sireneknappen, så det startet. En stor begivenhet», skriver Anne M. Dupont og runder av:

"Noen dager senere sa hun til meg: 'Du ga meg en stor gave'. En stor takk til politiet for at du tok deg tid til å ta seg tid til min mor den 9. Hun er en lykkelig kvinne, og halvannen måned senere snakker hun fortsatt om sin «arrestasjon».

Du kan se innlegget fra Anne M. Dupont nedenfor: