98 år gamle Ada flytter inn i omsorgsbolig for å være nær sin 80 år gamle sønn

16/09/2021 10:26

Emma Sletta

Utland
privatfoto
privatfoto
Det er umulig å ikke bli berørt av forholdet deres.

Ada Keating fra England ble mor i ung alder da hun var bare 18 år gammel, da hun fødte en sønn som het Tom, og de to dannet raskt et spesielt og nært bånd.

Det er imidlertid lenge siden fødselen fant sted, og derfor bør det ikke komme som noen overraskelse at de har kommet opp i årene – Ada er 98 år gammel og Tom er 80 år gammel - som imidlertid bare bidrar til å vise at deres bånd har vart livet ut.

Tom måtte nylig flytte inn på et sykehjem, hvor han naturligvis ble besøkt av Ada, som kom innom daglig, men så bestemte Ada seg for at nok skulle være nok.

Ada ønsket å være nær ham, og derfor ba hun om å få flytte til samme sykehjem slik at hun og Tom kunne få muligheten til å nyte hverandres uavbrutte selskap.

Men til tross for alderen trenger ikke Ada Keating å bo på sykehjem. Ifølge Liverpool Echo skal helsen hennes være intet mindre enn utmerket.

Ada ønsket imidlertid å tilbringe mer tid med sønnen, som hun sier at hun nå har muligheten til å si god natt og god morgen til sønnen på daglig basis.

Båndet som Ada og Tom har koblet har ikke gått ubemerket hen, da ansatte ved Moss View omsorgsbolig forteller Liverpool Echo at det er umulig å ikke bli berørt av forholdet deres.