Akutt avlysning fra Rolling Stones: Mick Jagger rammet av sykdom

14/06/2022 07:30

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det verdenskjente engelske rockebandet har måttet avlyse en konsert da Mick Jagger er rammet av sykdom.

Mick Jagger, vokalist i det ikoniske engelske rockebandet The Rolling Stones, har testet positivt for koronaviruset.

Som et resultat har The Rolling Stones måttet avlyse en konsert de skulle spille i kveld i Amsterdam, Nederland.

I en offisiell kunngjøring fra det engelske rockebandet har det blitt annonsert at den 78 år gamle Mick Jagger viste symptomer da han ankom Johan Cruijff Arena, hvor de skulle ha holdt sin konsert.

Etter det valgte de å teste ham for coronavirus, og det viste seg at testen var positiv. Derfor har de måttet avlyse konserten.

"The Rolling Stones har blitt tvunget til å avlyse kveldens konsert i Amsterdam på Johan Cruijff Arena som følge av at Mick Jagger testet positivt etter å ha vist symptomer på COVID da han ankom stadion", heter det i en melding som ble delt på Twitter.

"The Rolling Stones beklager dypt kveldens utsettelse, men sikkerheten til publikum, musikere og resten av tapet må bli en prioritet."

– Showet vil bli flyttet til et senere tidspunkt. Billetter til kveldens show vil være gyldige på den fremtidige datoen.

Det er ennå ikke gitt ut informasjon om når det er ventet at The Rolling Stones vil kunne arrangere konserten som skulle holdes mandag kveld i Amsterdam.

Det verdenskjente rockebandet er for tiden på en 60-årsjubileumsturné, som har fått navnet Stones Europe '22.

Ifølge konsertkalenderen skal de spille sin neste konsert på fredag, hvor de skal opptre i Bern i Sveits, hvoretter de skal ta en tur til Italia, som de skal spille i Milano tirsdag neste uke.

Rolling Stones har ennå ikke annonsert om de forventer at Mick Jaggers koronavirusinfeksjon også vil ha innvirkning på disse konsertene.