Alle sa nei til den 10 år gamle jentas bursdag - så inviterte moren hele byen

22/11/2020 12:38

Emma Sletta

Utland
Den svenske moren Therese Gunnarsson fra Skåne hadde invitert datterens klasse til fest i anledning jentas 10-årsdag. Til henne og morens skrekk dukket ingen av klassekameratene opp. Derfor kom hun med en åpen invitasjon på Facebook. Det skriver blant annet flere medier Expressen. - I dag skulle jenta mi feire hennes 10-årsdag med disco for hele klassen. 7 sa nei ut av 30, og da diskoteket begynte klokken 18 og skulle fortsette til 21:30 kom ingen. Jeg skriver dette slik at alle kan se det, og store og små med godt humør er velkommen til umiddelbart å komme til (adressen) og gi datteren min en god fest. Jeg vil ikke at dette skal bli et dårlig minne for henne. Du er velkommen», skrev moren. Reaksjonen var større enn moren hadde våget å drømme om. 300 kommenteret. Festrommet var raskt fylt med glade barn og voksne som ønsket å feire datteren. Nærmere 100 kom. - Takk for at jeg må komme og gratulerte en fantastisk liten jente. Den beste moren har hun også, kommenteret en til Therese Gunnarssons status. Den som likte festen mest, var imidlertid utentvil datteren. Hun fikk knapt sove da festen var over. Hun var lei seg før dette. Hun sa "ingen liker meg." Men etter festen virker hun nesten lykkelig, sier den glade moren. Den lille jenta følte seg som en prinsesse hele natten.

Den svenske moren Therese Gunnarsson fra Skåne hadde invitert datterens klasse til fest i anledning jentas 10-årsdag.

Til henne og morens skrekk dukket ingen av klassekameratene opp.

Derfor kom hun med en åpen invitasjon på Facebook. Det skriver blant annet flere medier Expressen.

- I dag skulle jenta mi feire hennes 10-årsdag med disco for hele klassen. 7 sa nei ut av 30, og da diskoteket begynte klokken 18 og skulle fortsette til 21:30 kom ingen. Jeg skriver dette slik at alle kan se det, og store og små med godt humør er velkommen til umiddelbart å komme til (adressen) og gi datteren min en god fest. Jeg vil ikke at dette skal bli et dårlig minne for henne. Du er velkommen», skrev moren.

Reaksjonen var større enn moren hadde våget å drømme om. 300 kommenteret. Festrommet var raskt fylt med glade barn og voksne som ønsket å feire datteren.

Nærmere 100 kom.

- Takk for at jeg må komme og gratulerte en fantastisk liten jente. Den beste moren har hun også, kommenteret en til Therese Gunnarssons status.

Den som likte festen mest, var imidlertid utentvil datteren. Hun fikk knapt sove da festen var over.

Hun var lei seg før dette. Hun sa "ingen liker meg." Men etter festen virker hun nesten lykkelig, sier den glade moren.

Den lille jenta følte seg som en prinsesse hele natten.