Ambulansearbeidere fant grov lapp på frontruten etter å ha parkert ved sykehus

15/03/2018 10:30

Anniken Hauge

Utland
Foto: Zain Ali Kazmi
Foto: Zain Ali Kazmi
Ambulansesjåføren ble virkelig sjokkert over lappen på frontruten da han så hvem avsenderen var.

Det er et stress å parkere, og uansatt hvor man beveger seg rundt i byen, så det langt fra enkelt, billig eller bekvemt å få parkert bilen.

Men det er noen kjøretøy som har mulighet for å parkere hvor de vil, og det er utrykningskjøretøy som ambulanser som skal redde liv.  

Men det er ikke alle som deler den oppfattelsen, og det erfarte ambulansesjåfør Zain Ali Kazmi da han var på vei videre fra akuttmottaket, skriver Daily Mail.

Den 23-årige ambulansesåføren hadde parkert utenfor akutten ved Pinderfields Hospital i den engelske byen Wakefield. Og da han var på vei tilbake til ambulansen sin, så han til sin store overraskelse hvordan en kollage av ham ble kritisert for å ha satt ambulansen sin. 

- Tenk på andre før du blokkerer bilen deres inne, stod det på den passiv-aggressive lappen som lå på fronruten. Det fikk straks ambulansesjåføren til å reagere og dele bildene av hendelsen på Facebook.

Det var dette synet som gjorde ambulansesjåføren rasende. Foto: Zain Ali Kazmi

Det var nemlig en annen lege som hadde skrevet den stygge lappen ved akuttens parkeringsplass. Foto: Zain Ali Kazmi

- Kom ut fra akutten til dette synet. En lapp i frontruten, denne gangen skrevet av en ansatt i helsevesenet fordi han ikke kom seg ut fra en plass han ikke skulle stått på i utgangspunktet.

- Vi får nok av dette tullet når vi parkerer rundt offentlig. Det er ikke spesielt hyggelig å få en sann lapp fra en kollega, skriver Zain Ali Kazmi i innlegget sitt. Til Dagens.no understreker han at det dog ikke var hans egen bil som hadde fått lappen slengt på fronruten.

Allikevel mener han at det er nødvendig å dele den kjedelige historien, da han mener at det er uforskammet at helsepersonale ikke respekterer de felles parkeringsreglene som finnes rundt sykehuset.

- Det er noen få plasser som ofte blir brukt av politiet. Men han (avsenderen av den sinte lappen, red.) må ha gått rundt og tatt bilder og skrevet lappen. Men man legger ikke en lapp i frontruten på en ambulanse, det er ikke sånn man håndterer det, sier han til Daily Mail.

Han bemerket for øvrig at den sinte avsenderen hadde sett gjennom fingrene på at en annen lege også hadde parkert ulovlig på plassen.

Ifølge sykehuset jobbes det med å forebedre parkeringsforholdene- og reglene i området.

- Derfor var det også en stor skuffelse å se dette innlegget på sosiale medier i dag. Nå har vi snakket med den legen som skrev lappen, sier Sarah Robertshaw, som er overlege på akutten.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.