Ambulansepersonell raser: Du gjetter aldri hvorfor han ble tatt til retten

22/06/2024 05:00

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Pinlig er ordet han bruker for å beskrive hele situasjonen.

Pasienten, som Matt Wood var ute for å hente i ambulansen, ble vurdert til å være i kritisk tilstand.

Likevel ble Matt Wood, som «bare» kjørte i 90 km/t mens blålysene var på, tatt til retten for fartsovertredelse.

Ikke lenge etter hendelsen mottok han et krav fra påtalemyndigheten om å finne bevis for at det faktisk var en nødsituasjon som ba ham kjøre i ovennevnte hastighet.

Heldigvis klarte han å få saken henlagt etter å ha lagt frem et stort antall bevis som beviste hans uskyld, skriver Mirror.

Etterpå var han rask med å kalle hele prosessen «pinlig» og «fullstendig bortkastet tid».

– Jeg kunne ikke tro at det engang kom for retten. Det er veldig rart at dette har skjedd. Jeg er glad for at saken er henlagt, men det er bortkastet alles tid. Det er flaut at det i det hele tatt har kommet så langt. Jeg håper det ikke skjer igjen.

"Våre kjøretøy må være umerket som de er i vårt hjem."

– Vi opererer nødflyene fra Guernsey, så vi vet ikke på forhånd når de kommer. Det ble hevdet at det ikke var en nødsituasjon, da vi burde ha visst når flyet ville ankomme.

– Pasienten ble vurdert som et akutttilfelle. Da jeg fikk NIP, visste jeg ikke om jeg skulle le eller ikke. Det er ganske flaut, spesielt fordi det er jobben vår.

Crown Prosecution Service hevder at en advokat mente saken burde bringes inn for retten etter at politiet sendte inn en mappe over Woods fartsovertredelser.

«Påtalemyndigheten har plikt til å gjennomgå saker fortløpende, og i lys av Woods' bevis tok advokaten i retten beslutningen om ikke å legge frem bevis og stoppe påtalemyndigheten.»

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.