Amerikansk kvinne hyller triks fra Aldi: «Det beste noensinne»

27/08/2021 09:46

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En amerikansk kvinne hevder å ha funnet et triks i Aldi som gjør hverdagen litt bedre.

Dallas Collier oppdaget trikset da hun nylig spaserte i sin lokale Aldi-butikk i byen Muscle Shoals i den amerikanske delstaten Alabama.

Det melder australske medier News.

Mens hun pakket varene sine, falt øynene hennes på en annen kundes handlekurv.

"Da jeg dyttet vognen min til disken, kunne jeg se at kvinnen ved siden av meg trakk handleposene sine ut av en Kleenex-boks. Jeg ba henne om å se Kleenex-boksen og lo høyt og fortalte henne hvor strålende hun er», skrev Dallas i et Facebook-innlegg, der hun også deler et bilde fra Aldi-turneen.

Dallas har erklært det som det "beste Aldi-trikset noensinne" i en Facebook-gruppe dedikert til imponerende Aldi-oppdagelser.

«Hun trodde nok at jeg var litt gal fordi jeg ville ha et bilde av det ... Men jeg måtte bare dele det», forklarer Dallas. Bildet viste en firkantet Kleenex-boks med en plastpose som stakk ut av toppen.

«Hun fortalte meg at hun har denne lille Kleenex-boksen i bilen, så hun har alltid handleposer med seg», skriver Dallas.

Folk elsker det

I Facebook-gruppen elsker mange mennesker trikset.

"Det er akkurat det jeg kaller en av de ' Hvorfor tenkte jeg ikke på de ' øyeblikkene jeg har på daglig basis," skriver en.

"Hun er et geni! Jeg stjeler den ideen», skriver en annen.

Andre skriver at de brukte det samme trikset for å lagre ekstra poser i hjemmene sine, men hadde ikke tenkt på å bruke det i bilen.

" Jeg har en eske under alle vaskene mine, garasjen og vaskerommet mitt, men jeg tenkte aldri på å ha en i bilen min for shopping. God idé», skriver en person.